• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.06.2017

16:01

BOAĆI KONAČNO ZVEZDIN! Napadač iz Gane tri godine na "Marakani"!

Crvena zvezda

BOAĆI KONAČNO ZVEZDIN! Napadač iz Gane tri godine na "Marakani"!

Podeli vest

Napadač iz Gane Ričmond Boaći potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako stavio tačku na spekulacije o nastavku karijere

Konačno je završena saga oko Ričmonda Boaćija. Posle bankrota italijanske Latine sa kojom je Boaći imao ugovor, postavljalo se pitanje da li će korpulentni napadač ostati u Zvezdi, u kojoj je bio na pozajmici.

Za centarfora je bilo zainteresovano nekoliko klubova, a iako je sam fudbaler, kao i njegov agent u više navrata isticao da je Zvezda u prednosti, navijači crveno-belih su sve više sumnjali jer se cela stvar odužila.

Ipak, na kraju je Boaći pristao i dogovorio sve uslove sa srpskim vicešampionom, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Veoma sam zahvalan Crvenoj zvezdi i navijačima na poverenju koje sam od njih dobio tokom prethodnih meseci. Ovde mi je bilo veoma lepo i prijatno, i nije bilo razloga da odem iz kluba. Želim i nadam se da ću i dalje uspevati da opravdam poverenje navijača - rekao je Boaći.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izrazio je zahvalnost Ričmondu Boaćiju na velikoj korektnosti u pregovorima.

- Ričmond je imao mogućnost da odabere drugi klub, ali se odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi na čemu smo mu veoma zahvalni. Pokazao je da pored igračkih poseduje i velike ljudske kvalitete. On će sigurno biti velika snaga našeg tima u sledećoj sezoni, a možda i najveće pojačanje ovog leta - istakao je Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija