• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.06.2017

13:43

ZVEZDA SE ZAHVALJUJE PARTIZANU! Cerović: Crno-beli su nam dali argumente da tražimo titulu!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE ZAHVALJUJE PARTIZANU! Cerović: Crno-beli su nam dali argumente da tražimo titulu!

Podeli vest

Čelnici Crvene zveze neće odustati od zahteva da se klubu dodeli titula koja je upisana Partizanu za sezonu 1985/86, a crveno-beli su poručili u novom saopštenju da će im izjave potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića samo pomoći u tom zahtevu

 

Novo saopštenje potpisao je potpredsednik Crvene zvezde Božidar Cerović i u njemu piše:

- Bravo Vuletiću! Sve ste rekli tačno - Partizanu je Sud udruženog rada dodelio titulu u sezoni 1985/86. na način zabranjen svim sportskim propisima, od povelje Međunardonog olimpijskog komiteta preko statuta FIFA, pa  naniže.

Jedinu zakonitu titulu osvojila je i to na terenu, FK Crvena zvezda što su potvrdili nadležni organi FSJ, službeno objavili, obavestili UEFA pa je FK Crvena zvezda naredne sezone igrala Kup Šampiona kao prvak Jugoslavije. Zbog toga je Skupština FK Crvena zvezda kao najviši klupski organ i zatražila da se uredi evidencija o osvojenim šampionatima koja je na nedozvoljen način menjana nekoliko godina kasnije.

Zato hvala Vuletiću što je bio decidan i objasnio da je Sud udruženog rada koji danas i ne postoji tada  proglasio FK Partizan prvakom u sezoni 1985/86. Njegova izjava će ogromno pojačati zvezdine argumente. Koristićemo je... - stoji u saopštenju crveno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NIKOLA1995

pre 6 godina

Slavko Sajber je ponistio zadnje kolo zbog navodno namestenih rezultata.Svi koji su ponovo odigrali,priznali su da su namestali,jer zasto bi ponovo igrali ako nisu namestali?Tako da je jedino Partizan odbio da igra jer nije namestao,a vi ste priznali dogovor sa Sarajevom i tu je kraj.Pitam vas,kako se kretao rezultat u Sarajevu kad su u Beogradu igrali Zeljo i Partizan,a kako kad se u Bg nije igrala ponovljena utakmica i koji su rezultati bili u Sarajevu,na prvoj i drugoj utakmici?Ima li razlike?

marko

pre 6 godina

Sirotinji uvek treba udeliti, pa tako imajmo i mi milosti prema C.Z. Valja se.

tako jeeeee

pre 6 godina

cepajte tog neznalicu......ko mu dade diplomu.....ali samo da ostane jos u partizanu i superrrrr.r....

S M F

pre 6 godina

Na kom fudbalskom terenu su osvojili titulu kada su bili iza Partizana zbog lošije gol razlike? Odigravanjem nove utakmice posle dve nedelje od završetka prvenstva su samo priznali da su prethodnu lažirali.

INDIJA PAKISTAN

pre 6 godina

Osim Zvezdi, titula je ukradena i Vardaru i to na isti nacin vec u sledecoj sezoni, takodje u korist partizanskih bandita, tako da ako cemo po pravdi osim Zvezdi titula treba da se vrati i Vardaru za sezonu 1986/87'!

Aleksandar

pre 6 godina

Sinak neki jos uvek dobro pamte sta je bilo!Sami ste priznali namestanje utakmice i odigrali ponovljenu.I sta sad,zato sto je proslo dvadeset godina kao zaboravilo se?!Vama ruku na srce polovina titula nije regularno jer ste ama od kad je veka i pamtiveka namestali utakmice,i vi to sami znate ali to je vecita prica i glupo je potezati takve stvari.Da ponovim,priznali ste namestanje i odigtali novi mec,tako je bilo i nikako drugacije,adakta.

kakvi paceri

pre 6 godina

Pa ja mislim da bi red bio da vam dodele i tu iz sledece sezone. Na nju imate taman toliko prava kao i na ove dve sto potrazujete. Jedino niko ne pominje titulu koju niste trebali da osvojite kad vas je napenalila UEFA, jer je automatski savez trebao da vam uzme bodove u toj sezoni zbog dugovanja. Eto, mi smo te sezone igrali LS, znaci titula je nasa.

hrvatska posla

pre 6 godina

samo placu.... nema vise hrvatskih generala i vi kao treci hrvatski klub morate se prebaciti u nj. ligu...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija