• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

04.07.2017

11:49

BABIĆ HOĆE NA "MARAKANU", ali Sosijedad ima završnu reč!

Crvena zvezda

BABIĆ HOĆE NA "MARAKANU", ali Sosijedad ima završnu reč!

Podeli vest

Zlatni srpski "orlić" Srđan Babić želi da dođe na pozajmicu u Crvenu zvezdu, ali završnu reč o tom transferu, ipak, daće njegov klub Real Sosijedad

 

 

Babić priznaje da nije u planovima Sosijedada za sledeću sezonu i da bi se zbog toga rado vratio u Srbiju, da u svojoj zemlji "oživi" karijeru.

Tačno je da je interesovanje Crvene zvezde veliko. Razgovarao sam s Zvezdanom Terzićem o mom eventualnom dolasku na "Marakanu", istakao je da bi želeo da me vidi u timu za iduću sezonu. Ugovorom sam vezan sa Real Sosijedad i bez saglasnosti kluba ne mogu ništa da planiram i tvrdim - rekao je Babić za Žurnal.

On je dodao da njegova želja da obuče dres Zvezde nije sporna.

Istina je da je Crvena zvezda pokazala najviše interesovanja, a i moja lična želja je da dođem u Beograd. Nadam se da će sve da bude u najboljem redu. Ipak, moraćemo da sačekamo stav Real Sosijedada o mom daljem statusu u ovom klubu - poručio je Srđan Babić.

Mladi reprezentativac je pre odlaska u Real Sosijedad igrao za Vojvodinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija