• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

07.07.2017

14:28

DVA MILIONA EVRA - SITNICA! Babić: Verujem da klauzula neće biti problem!

Crvena zvezda

DVA MILIONA EVRA - SITNICA! Babić: Verujem da klauzula neće biti problem!

Podeli vest

Novi fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić istakao da je presrećan što je obukao crveno-beli dres, kao i da veruje da otkupna klauzula neće biti problem

Babić je u Zvezdu došao na jednogodišnju pozajmicu iz Real Sosijedada. Crveno-beli neće imati obavezu da daju platu mladom štoperu, ali su Španci u ugovor stavili otkupnu klauzulu od dva miliona evra.

- Došao sam na pozajmicu na godinu dana, sa opcijom otkupa. Ta opcija košta dva miliona evra, ali ako bude sve kako treba nadam se da ni to neće biti problem. Stvarno sam srećan što sam potpisao za najveći klub na Balkanu. Pokušaću maksimalno da iskoristim svaki minut na terenu jer sam dobio priliku da obučem Zvezdin crveno-beli dres - rekao je Babić za Mondo.

On je pre dve godine iz Vojvodine prešao u Sosijedad, ali nije dobio priliku u klubu iz San Sebastijana.

- Znači mi što sam se vratio u Srbiju i potpisao za Zvezdu, jer nije lako dobiti priliku da zaigraš u ovako velikom klubu. Daću sve od sebe, 120 odsto, nadam se da će to biti dovoljno. Želim da pomognem i ekipi i sebi i da uspemo da uđemo u Ligu Evrope - istakao je štoper i dodao da želi da osvoji titulu.

Proći ćemo i Irtiš

Štoper iz Banjaluke pratio je utakmice Zvezde protiv Florijane u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
​- Najvažnije je da smo prošli dalje. Presudila je prva utakmica. Sa Kazahstancima će sada biti malo teže, ali očekujem da prođemo i njih - poručio je Babić.

- Mislim da je vreme da Zvezda osvoji titulu. Prošle godine Zvezda je nesrećno izgubila titulu, prvo u onoj utakmici sa Voždovcem čini mi se, posle i u derbiju. Idemo utakmicu po utakmicu, prvo nam slede ove evropske obaveze, a onda prvenstvo. Idemo korak po korak, samo tako se osvajaju trofeji - naglasio je 21-godišnji defanzivac.

Svestan je Babić da navijači Vojvodine neće blagonaklono gledati na njegov dolazak u Crvenu zvezdu.

- Fokusiran sam trenutno samo na Zvezdu, na pripreme, treninge i utakmice. Zahvalan sam Vojvodini koja je bila moj prvi klub, tamo sam se afirmisao, ali sada idem napred, moram da gledam svoju karijeru. Ne razmišljam o tome kako će me dočekati u Novom Sadu, razmišljam samo o Zvezdi i o tome da dam svoj maksimum - zaključio je Babić, koji je pre dve godine bio član omladinske reprezentacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

ZVEZDA DOVELA POJAČANJA ZA IRTIŠ! Jovičić i Babić potpisuju za crveno-bele!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija