• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.07.2017

18:44

KAZAHSTANCI SMESTILI ZVEZDI! Crveno-beli bez Boaćija, Kange i ostalih stranaca u Pavlodaru!?

Crvena zvezda

KAZAHSTANCI SMESTILI ZVEZDI! Crveno-beli bez Boaćija, Kange i ostalih stranaca u Pavlodaru!?

Podeli vest

Ekipa Crvene zvezde mogla bi da bude znatno oslabljena za prvi duel drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je crveno-belim strancima zabranjeno da uđu u Kazahstan

Kazahstan nema ambasadu u Srbiji, a najbliža je u Budimpešti gde je procedura za izdavanje vize 15 dana i mora lično da se ide.

Međutim, crveno-beli su u nekoliko navrata pokušali da kontaktiraju kazahstansku amabasadu u Budimpešti, a odgovor je stigao tek danas! I to sa objašnjenjem da će igrači dobiti vize kada slete u Astanu, piše Mozzartsport.

Međutim, Zvezda nije planirala da putuje u Astanu koja je 500 kilometara udaljena od Pavlodara. Plan crveno-belih je da direktno slete u Pavlodar koji se nalazi na granici sa Kinom. Zvezdi nikako ne ide u prilog da svraća u Astanu i dodatno gubi vreme i umara se pred gostovanje, koje je i ovako veoma naporno.

Kazahstanske vlasti ne žele da pošalju nikoga iz Astane u Pavlodar kako bi na aerodromu bio rešen problem sa vizama. Štaviše, odgovorili su da ih to ne zanima da Zvezda svoje strance treba da pošalje dan ranije preko Frankfurta u Astanu kako bi dobili vize.

Srpski klub je kontaktirao UEFA koja je zvala FS Kazahstana. Ali uzalud. Kazahstanci nastavljaju da teraju svoje a UEFA se "pravi luda" i nije previše zainteresovana sa pomogne srpskom klubu, pa je sve izvesnije da će crveno-beli biti bez Boaćij, Kange, Ruiza i Frimponga. 

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu oko podneva čarter letom otići u Pavlodar, dok će se prva utakmica drugog kola kvalifikacija protiv Irtiša igrati u četvrtak od 16.00.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

A mislili ste da su samo nasi pokvareni.Sve za rezultat.Vratite im istom merom ako mozete i ako smete.Ko,bre nas zasta smatra?Pa mi ni sami sebe ne postujemo a kamoli da nas drugi postuju.A zasto nema ambasade u Srbiji?.Onolika bogata drzava nema ambasadu a zapadni prcoljci imaju svi.

yastreb

pre 6 godina

A na koju foru to misliš da srede na vreme? Pa nisu pre 6 meseci saznali ko im je protivnik u drugom kolu kvalifikacija.

BBRS

pre 6 godina

Bilo BI dobro da prociraš CEO tekst, pa BI znao da je Zvezda igrala pre Sedan 7 Dana na malti, a da za vizu treba 15 Dana cekanja, isto tako su kazahstanci igrlali protiv Bugara, ako si znao ishod utakmice, nadam se da si zaradio odlican novac na kladionici, vidovito nema šta.

ZVEZDAS

pre 6 godina

BOLJE DA I NE IDU TAKO SU VECE SANSE MLADIM TALENTOVANIM IGRACIMA ADZICU VUCICEVICU I OSTALIM DA IGRAJU .

miša

pre 6 godina

Da li su ovo na slici igrači C.Zvezde ili možda reprezentacije Nigerije?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija