• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2017

17:14

(VIDEO) PETKOVIĆ O INTERESOVANJU PARTIZANA: Nisam trčao za parama, Zvezda je Zvezda!

Crvena zvezda

(VIDEO) PETKOVIĆ O INTERESOVANJU PARTIZANA: Nisam trčao za parama, Zvezda je Zvezda!

Podeli vest

Posle potpisivanja ugovora sa moskovskim Spartakom, Marko Petković se vratio u Crvenu zvezdu kako bi se oprostio od doskorašnjih saigrača, kao i članova stručnog štaba

Desni bek je dolazak na "Marakanu" iskoristio i za oproštajni intervju za Zvezda TV. On se osvrnuo na vreme provedeno u klubu, a za četiri godine je osvojio dve šampionske titule.

- Iskreno, već mi je isticao ugovor i znao sam da ću otići, trudio sam se da svaki trenutak što duže provedem na stadionu kao igrač kluba. Nisam znao kako će to drugi razumeti i komentarisati, iskreno, radio sam samo ono što je moje srce tražilo, a bilo je zaista teško - rekao je Petković.

Nije tajna da je Petković bio velika želja Partizana pre četiri sezone, ali do transfera nije došlo. U Humskoj su ga čekali raširenih ruku, ali je desni bek ipak poslušao srce.

- Otišao sam tamo gde je srce htelo i to bih poručio svakome ko voli Zvezdu. Ne gledajte finansijske aspekte, u kakvom god trenutku klub bio, Zvezda je Zvezda i verujte mi, ovo što se ovde doživi, teško da može igde drugo - poručio je novi fudbaler moskovskog Spartaka.

On je izrazio zahvalnost svima sa kojima je sadađivao tokom četiri godine na "Marakani", kao i navijačima.

- Možda sam se u glavi spremao za to, ali čovek nije nikad spreman da napusti nešto što voli, naročito kada je tu toliko dugo. Želeo bih da se zahvalim svima koji su zaposleni, trenerima, navijačima, na dobrodošlici i svakom danu. Prošao sam kroz tešku povredu, da nije bilo ljubavi i brige, ne bih lako izašao iz problema - zaključio je Petković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija