• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2017

13:39

OVO SAMO TERZIĆ MOŽE! Zvezda uplatila milion, banka joj otpisala 5,5 miliona evra! Plaćen i porez

Crvena zvezda

OVO SAMO TERZIĆ MOŽE! Zvezda uplatila milion, banka joj otpisala 5,5 miliona evra! Plaćen i porez

Podeli vest

Crvena zvezda je uplatia Marfin banci milion evra i tako ispunila uslov da joj se otpiše 5.5 miliona evra preostalih dugovanja, kako je ranijim sporazumnom i predviđeno

Nekoliko sati pred gostovanje Irtišu u Kazahstanu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić je potvrdio da je ovo rešeno i zvanično sa bankom, a iplaćen je i dug na ime poreza.

- Zadovoljstvo nam je da možemo obavestiti zvezdašku javnost da smo ispunili ono što smo na skupštini našeg kluba obećali. Danas smo kiparskoj Marfin banci platili milion evra i time ispunili uslov da nam banka otpiše preostali dug od 5.5 miliona evra sto su oni danas i uradili - kazao je Zvezdan Terzić.

Takođe, ove nedelje su crveno-beli platili Poreskoj upravi republike Srbije viŠe od milion evra u skladu sa propisi ma zaostalih obaveza

- Time smo pokazali da smo odgovoran klub koji u potpunosti funkcioniše u skladu sa zakonima Republike Srbije. Napominjem, da smo pomenuti iznos od dva miliona evra prihodovali iz inostranstva kao tržisno orijentisana kompanija i tako odgovorno ćemo i nastaviti, putem potpune finansijske stabilizacije kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JABLAN

pre 6 godina

Koga bre ovaj laze i vrti u krug, --koja je to profitabilna banka ako joj vratite milion evra 5 miliona evra duga vam otpise.Bolje na vreme neka prizna i kaze ko je vratio zaista taj kredit. ovakvo smesno deluje sama prica--pa narod nije valjda toliko zabludeo i otupeo.

robin hud

pre 6 godina

@Jablan. E moj dobri Jablane, nauci nesto dete. Nemoj da valjas kad NE ZNAS ! Kad banka dobije milion evra od firme koje je pred bankrontom to je ogromno e zato je ovaj Terzic isao sa njima u pricu ili cemo da radimo ovako ili Zvezda ide u trecu ligu i nikome nista ne vraca !!! Da li sada razumijes poentu price. Ti prvi bi prihvatio milion evra nego NISTA prema tome ovo je samo trzisna ekonomija a ti si tu vidim TANAK ! Nema veze, nije problem ali mani se kometarisanja tipa ko bi kome oprostio ! Pa bi, oprostio bi ako znas kako da nastupis !!! To je osnova svega. Pravi pristup problemu !

Kakadu

pre 6 godina

Terza,pregovaraj ti sa Mmf-om,da nam i oni otpisu deo dugovanja kad vec umes da pewgvaras,ljubi te brat.

Logos

pre 6 godina

Ovo može smo u Srbiji.Zar Vi mislite da ovde živi 5-6 miliona retarda,odnosno totalnih idiota?Nemam reči...bar,ja mislim da iole normalan čovek ovo ne moža da shvati.I...odakle im 2 miliona evra kada su dužni i Bogu i narodu?Eh,Srbijo...tugo,tugo...

del

pre 6 godina

Terza za ministra ekonomije. Terza madjija. Ode javni dug koliko sutra. Bem te drzavo.

dudu

pre 6 godina

Ovo bre ko u top listi nadrealista. Zdravko Mamić proda tri igrača i sa tim može da vrati ceo dug zvezde i partizana. To da se apsi, da se pleni imovina I jednima i drugima nema razlike sem u boji dresova. I onog reketaša kurirca u apsanu. Pa sad vidimo kako nema para za škole za osavremenjavanje bolnica, vojsci bruka male plate. To država da čisti, pa na livadu nek igraju. Kad je uzoru sami. Katanac pa nek se snalaze. A ne da ne smem dete da odvedem na utakmicu. Više ima žandarmerije nego svih navijača i fudbalera zajedno....

terza

pre 6 godina

e glodari vi nikako da shvatite sta znaci Terza magiccooo...\n

DEUTSCHLAND

pre 6 godina

svaka cast..Dr.Terzic i Dr.Covic su penicilin za glodare

Nemanja

pre 6 godina

Ma da gde vam je titula gde vam je kup??????KOD VELIKOG KOMSIJE????????

k63

pre 6 godina

PARTIZANU nisu hteli da oproste kamatu i reprogramiraju dug i tako ga unazadili finansijski, da ne moze da ispunjava svoje obaveze prema duznicima, i tako ga unistili da bi Zvezda izbila u prvi plan.

bane

pre 6 godina

Pa zato je on tako bogat, kako se drugi nisu toga setili? A ko popuni tu rupu od 5,5 miliona, mozda narod, ili se to samo regulise.\n

Garda1973

pre 6 godina

Daj te ljudi, molim vas, meni jedan takav kredit!nEvo obećavam, ja ću vratiti 5.5 miliona, a da mi ostane 1 milion.n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija