• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2017

13:17

LUKOVIĆ ZAVRŠIO KARIJERU! Doskorašnji kapiten crveno-belih ipak ostaje na "Marakani"!

Crvena zvezda

LUKOVIĆ ZAVRŠIO KARIJERU! Doskorašnji kapiten crveno-belih ipak ostaje na "Marakani"!

Podeli vest

Doskorašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Aleksandar Luković zvanično je završio igracku karijeru

Kako se navodi na sajtu crveno-belih, Luković će ostati deo kluba, a nakon usaglašavanja još nekih detalja biće poznato i koji posao će obavljati.

On je u Zvezdu došao 1997. godine iz rodnog Kraljeva, prošao sve mlađe selekcije kluba i kao devetnaestogodišnjak, 17. novembra 2001. godine, kod trenera Zorana Filipovića, debitovao je u na gostovanju u Zemunu.

Zvezdin dres nosio je u dva mandata, odigrao je 148 utakmica, postigao 12 golova i osvojio po dve titule (2006, 2016) i dva Kupa (2002, 2006). U inostranstvu je igrao za Udineze, Askoli i Zenit.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 28 utakmica i bio učesnik Mundijala u Južnoj Africi 2010. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija