• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2017

19:14

(VIDEO) TUČA "DELIJA" I POLICIJE U PRAGU! Navijači Zvezde zapalili baklje i napravili haos! Dvojica privedena

Crvena zvezda

(VIDEO) TUČA "DELIJA" I POLICIJE U PRAGU! Navijači Zvezde zapalili baklje i napravili haos! Dvojica privedena

Podeli vest

Češka policija intervenisala je protiv navijača fudbalskog kluba Crvena zvezda kada su prolazeći od centra grada na stadion Sparte bacali petarde i dimne bombe, a dvojicu je privela, saopštila je večeras Češkom radiju portparol praške policije Andrea Zoulova

Srpski navijači, kojih je policija očekivala oko 2.000, prvo su bez incidenata čekali utakmicu u turističkom srcu Praga, mahom, grupa od nekoliko stotina, na Staromnjestkom trgu, a odatle su u pratnji policije prešli preko Vltave na putu do stadiona.

Imajući u živom sećanju izgrede navijača iz 2009. godine kada su demolirali restoran u centru Praga, sukobili se sa policijom koja je na kraju privela 150 srpskih navijača, luksuzne radnje u okolini Staromnjestkog trga radije su zatvorile i spustile metalne roletne. 

Utakmicu kao meč visokog rizika obezbedjuje nekoliko stotina policajaca, konjička i jedinica sa psima, a takodje i helikopter.

Do čarki sa policijom je danas došlo kada se navijači Crvene zvezde prelazili Vltavu i čelo povorke je već došlo do Letenskog tunela a policija ih nije puštala dalje da udju u tunel, dok ne dođu svi.

Navijači su bacili petarde a vazduhom su na policiju letele i konzerve i flaše sa pićem. Policija je intervenisala i privela dvojicu srpskih navijača, javlja Češki radio. "Delije" su nastavljale da bacaju dimne bombe i petarde i tokom prolaska kroz tunel, iako je češka policija tokom dana upozoravala da je to strogo zabranjeno, javljaju reporteri čeških medija.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17