• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

03.08.2017

22:33

HEROJ BOAĆI POSLE NOVOG GOLA: Bog me uvek pošalje na pravo mesto!

Crvena zvezda

HEROJ BOAĆI POSLE NOVOG GOLA: Bog me uvek pošalje na pravo mesto!

Podeli vest

Ričmond Boači je u sjajnoj formi, što je potvrdio i u Pragu, jer je Zvezda njegovim pogotkom dobila Spartu sa 1:0 i overila plasman u plej-of za Ligu Evrope

- Velika pobeda za nas. Uvek sam na pravom mestu, Bog me tamo pošalje. Zahvalan sam mu - kazao je za Mozzartsport Ričmond Boaći.

Pogodak protiv Sparta je Boći posvetio menadžeru. 

- Ovu pobedu posvećuje menadžeru koji je dobio dete -  rekao je Boaći, koji je u susretima kvalifikacija za Ligu Evrope postigao sedam golova na šest utakmica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

BOAĆI MAJSTORE, SAMO NEKA TE BOG I DALJE DRŽI NA PRAVIM MESTIMA. MOLIMO SE ZA TO.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija