• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportskacentrala.com

04.08.2017

14:20

MILOJEVIĆ NIJE SREĆAN POSLE ŽREBA: Moglo je i lakše, ali uz punu Marakanu SVE JE MOGUĆE!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NIJE SREĆAN POSLE ŽREBA: Moglo je i lakše, ali uz punu Marakanu SVE JE MOGUĆE!

Podeli vest

Crvena zvezda će u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ruskog Krasnodara.

- Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli bolje da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije, i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni - rekao je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Žrebom je određeno da Zvezda bude domaćin prve utakmice, ali postoji mogućnost zamene domaćinstva.

- Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da Marakana bude puna i da nas navijači podrže svom snagom. Jer kada je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema nijedan protivnik. Zato nam treba pun stadion i velika podrška - rekao je Milojević.


(FOTO) ŽREB ZA LIGU EVROPE: PARTIZAN protiv Videotona, a ZVEZDA na Krasnodar!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 6 godina

sada se dokazite dosta brukanja u evropi godinama!usrecite naciju bar jednom u 10 godina!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija