• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

05.08.2017

10:49

ČOVIĆ NAJAVLJUJE NOVA POJAČANJA: Stižu još trojica igrača, budžet za sezonu oko pet miliona evra!

Crvena zvezda

ČOVIĆ NAJAVLJUJE NOVA POJAČANJA: Stižu još trojica igrača, budžet za sezonu oko pet miliona evra!

Podeli vest

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović najavio je da će još trojica igrača stići uskoro u klub i istakao da će budžet za narednu sezonu biti oko pet miliona evra

 

 

Čović je odgovarao na pitanja čitalaca Žurnala, a njih je, očekivano, najviše interesovalo da li će biti još pojačanja u timu za predstojeću sezonu.

- Planiramo da dovedemo još dvojicu ili trojicu igrača, ali ono što očekujem od naših navijača, koji su nam uvek bili šesti i sedmi igrač, je da imaju strpljenja i poverenja. Preko noći ništa se ne može - rekao je Čović.

On je rekao da iako je otišao veliki broj igrača iz Zvezde na kraju sezone, da su gotovo svi ti odlasci bili planirani.

- Neplanski je otišao samo Kuzmić, kome nismo hteli da stojimo na putu potpisivanja velikog ugovora. Dok smo kod Gudurića zaradili dobre pare. A, on je otišao kod najboljeg trenera Evrope, što je u interesu i srpske košarke - dodao je Čović.

Nije želeo prvi čovek Zvezde da otkrije imena igrača koji će doći u klub, ali jeste onih koji - ne dolaze.

- Đorđe Gagić nije u našim planovima. Tejlor Ročesti ne dolazi, a što se tiče Džejkoba Pulena, to se ne zna.

Ambicije za narednu sezonu se ne menjaju, iako je promenio tim.

- Prvo mesto u ABA i domaćoj ligi, kao i osvajanje Kupa Koraća. A, u Evroligi da budemo što bolji. Bez obzira što je ovo novi tim, sa mladim, stručnim i kompetentnim stručnim štabom - naglasio je Čović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija