• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2017

10:15

(VIDEO) VIDIŠ DA SE ISPLATILO! Stojković: Milijaš mi je rekao da samo trčim i ne pametujem!

Crvena zvezda

(VIDEO) VIDIŠ DA SE ISPLATILO! Stojković: Milijaš mi je rekao da samo trčim i ne pametujem!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković istakao je da kapiten Nenad Milijaš ima velike zasluge za njegov prvi gol u dresu crveno-belih, baš protiv bivšeg kluba Čukaričkog (3:0) i da će morati da mu se oduži

- Rekao mi je Milijaš da ne pametujem mnogo i da samo trčim. Poslušao sam ga i na kraju uspeo da postignem gol. Presrećan sam, postigao sam prvi gol i to na našem stadionu, pred našim navijačima. Ovaj osećaj ne može da se opiše. Moraću da vodim kapitena na ručak da mu se zahvalim - rekao je hitri desni bek posle utakmice.

Stojković je pogodak posvetio saigraču Branku Jovičiću koji je protiv Čukaričkog povredio stopalo i moraće da pauzira pet nedelja.

- Svima nam je mnogo teško što je doživeo povredu, uz njega je cela ekipa i želimo mu što brži oporavak -  naveo je fudbaler sa četiri nastupa za A selekciju Crne Gore.

On je pobedu nad Čukaričkim opisao kao veoma bitnom i dolazi kao vrsta potvrde eliminacije Sparte iz Praga.

- Najbitnije je da smo pobedili i da smo pokazali karakter. Nismo primili gol, što me zaista mnogo raduje. Zasluge idu čitavoj ekipi, počevši od napadača, ali moram da istaknem i nas četvoricu u poslednjoj liniji, mislim da smo odradili dobar posao - rekao je Stojković.

Fudbaleri Crvene zvezde već u četvrtak gostuju u Surdulici ekipi Radnika, a Stojković ne smatra da gust raspored pravi problem.

- Sledi nam priprema za naredni meč u Surdulici koji je ponovo jako brzo. Navikli smo se na jak ritam i česte mečeve i verujem da to mojoj ekipi neće predstavljati problem - zaključio je Stojković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17