• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: crvenazvezdafk

11.08.2017

08:20

(VIDEO) DONALD MANIROM ŠPICA: Da vidim kako je kad se pogodi iz blizine!

Crvena zvezda

(VIDEO) DONALD MANIROM ŠPICA: Da vidim kako je kad se pogodi iz blizine!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald postigao je drugi gol za crveno-bele u pobedi protiv Radnika u Surdulici (5:0), što je njegov drugi pogodak u sezoni

 

Za razliku od minulih njegovih golova, koje je uglavnom postizao udarcima sa distance, ovog puta je Holanđanin manirom špica matirao golmana iz neposredne blizine.

-  Moju igru su do sada krasili uglavnom jaki udarci sa distance, ali uvek je lepo kada probate nešto novo. Na odlično dodavanje Alelsandra Pešića, uspeo sam, neposredno ispred golmana, da zatresem mrežu. Svaki gol je važan i izuzetno sam srećan što sam danas bio precizan. Znali smo da moramo odmah po početku drugog pokuvremena da pritisnemo protivnika kako bismo mirno priveli utakmicu kraju, ali ni sami nismo očekivali da ćemo biti ovako ubedljivi - priznao je Donald u razgovoru za klupski sajt.

Zvezda je posle ovog trijumfa na prvom mestu tabele, sa svih 12 bodova i to bez primljenog gola.

- Odlična utakmica za nas. U prvih desetak minuta smo opipavali igru protivnika, a potom smo uspostavili svoj ritam. Drugo poluvreme je bilo zaista atraktivno i lepo za gledanje, verujem da su navijači uživali, a to je i najvažnije. Zbog njih igramo fudbal. Mislim da se posle autogola protivnik predao, nisu mogli da se izdignu nakon te greške. Nadigrali smo ih, a to krajnji rezultat i pokazuje - istakao je Mičel Donald.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija