• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

17.08.2017

22:32

(VIDEO) RISTIĆ O NEPRIZNATOM GOLU: Nisam odmah video! Možda je to neki znak...

Crvena zvezda

(VIDEO) RISTIĆ O NEPRIZNATOM GOLU: Nisam odmah video! Možda je to neki znak...

Podeli vest

Mihailo Ristić bio je možda i najbolji fudbaler Krasnodara u utakmici protiv Crvene zvezde iz koje je pre mesec i po dana otišao u ruski tim

Rusi su u prvoj utakmici pobedili Crvenu zvezdu sa 3:2, a upravo je Ristić bio jedan od najboljih igrača Krasnodara i pravio je velike probleme crveno-belima.

- Odlično poznajem ekipu Crvene zvezde. Znali smo kako će da igraju. Bila je otvorena utakmica, teška, odlična uvertira pred revanš na "Marakani". Tamo nikom nije lako, ja to najbolje znam - rekao je Ristić posle utakmice.

On se osvrnuo i na situaciju kada mu nije priznat čist pogodak jer se lopta posle njegovog šuta odbila od prečku i završila pola metra iza gol linije.

- Pao sam na zemlju kad sam šutirao, nisam video šta se desilo. Tek u svlačionici sam video da je bio čist gol, ali šta da se radi. Možda to nešto znači. Dobro sam odigrao, ne znam da li je jedna od mojih najboljih. Igrao sam kako sam morao, najbolje što znam - poručio je odlični vezista.

Istakao je Ristić i da mu nije drago što se protiv crveno-belih bori za ulazak u Ligu Evrope.

- Nisam želeo da preko Zvezde idemo u Evropu, ali šta je tu je. Ne možemo i mi i oni. Ništa još nije rešeno. Bilo je teško vreme za igru. Šutirao sam kad god mi se ukazala prilika - zaključio je Ristić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija