• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.08.2017

14:24

ZVEZDA SE NE PREDAJE! Terzić: Želimo u nokaut fazu!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE NE PREDAJE! Terzić: Želimo u nokaut fazu!

Podeli vest

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da je zadovoljan žrebom i da je cilj plasman u nokaut fazu Lige Evropa

 


- Naš cilj je plasman u nokaut fazu i da Zvezda dočeka proleće u Evropi. Zadovoljan sam žrebom, očekivao sam evropske velikane jer je cilj u ovim kvalifikacijama bio da Zvezdu odvedemo u Evropu - rekao je Terzić za Arenu.

Zvezda će igrati u Grupi H sa Arsenalom, Kelnom i ekipom BATE Borisov.

- Verujem u ovaj tim i trenera Vladana Milojevića. Zvezda je u kvalifikacijama pokazala da može da se 'pobije' i sa jačim ekipama. Sa ovakvim navijačima možemo sve - kazao je Terzić.

Zvezdan Terzić je ocenio da je Arsenal favorit za prvo mesto, dok su Keln i BATE klubovi sa kojima Zvezda može da igra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 6 godina

sve najbolje ali jedno dr terzicu da naucis ove momke da posle gola nesmeju da izlaze sa terena ko i borjana da se ne folira onoliko kod degaziranja , i polse nam je uvek neko drugi kriv evo sada ima dva zuta kartona zarad gluposti ko mu je posle kriv

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija