• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: crvenazvezdafk

28.08.2017

13:10

POČELI RADOVI NA TERENU "MARAKANE"! Zvezda: Novac samo naš i od UEFA!

Crvena zvezda

POČELI RADOVI NA TERENU "MARAKANE"! Zvezda: Novac samo naš i od UEFA!

Podeli vest

Dan posle večitog derbija Crvena zvezda je, kako je najavljeno, počela radove na promeni terena na "Marakani"

 

 

Do nastavka fudbalskog šampionata trebalo bi da na našem najvećem stadionu bude potpuno nova travnata podloga.

Tim povodom, Zvezda je na klupskom sajtu istakla:

Kao što je i najavljeno, klub je isključivo sredstvima solidarnosti UEFA namenjenim svim evropskim klubovima najvišeg ranga, pa i našim, obezbedio da odmah po završetku 155. večitog derbija počne promenu busena na glavnom terenu.

Zvezda je odlučila da počne sa radovima što pre kako bi imala potpuno nov teren za važne bitke u Ligi Evrope.

Golovi su ukljonjeni, na teren su posute hemikalije kako bi praktično sve bakterije bile uništene da slučajno ne bi bile prenete na novu podlogu. U četvrtak počinje sklanjanje starog busena, potom slede radovi na podlozi da bi naredne nedelje počelo postavljanje novog terena, a sve bi trebalo u potpunosti da bude gotove pre prvog meča u Ligi Evrope protiv beloruskog BATE Borisova - stoji u saopštenju crveno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija