• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

07.09.2017

11:07

ENGLEZI DOLAZE PO BOAĆIJA! Golgeter Zvezde na meti dva tima iz Premijer lige

Crvena zvezda

ENGLEZI DOLAZE PO BOAĆIJA! Golgeter Zvezde na meti dva tima iz Premijer lige

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći je golgetersku formu iz kluba preneo i na igre u reprezentaciji, čime je još više privukao pažnju, pa su za njega interesovanje pokazali klubovi iz premijer lige

Ričmond Boaći bi karijeru mogao da nastavi u najjačoj ligi sveta. Crveno-beli su odlučili da zadrže najbolje igrače za grupnu fazu Lige Evrope, ali bi već u zimskom prelaznom roku mogli da ostanu bez prvog golgetera.

Boaći je odličnim igrama u klubu iz Ljutice Bogdana ponovo zaigrao za reprezentaciju Gane, i sa dva gola pomogao "crnim zvezdama" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Na taj način je dodatno skrenu pažnju na sebe, pa su klubovi koji su od ranije bili zainteresovani, među njima i Kopenhagen lčiju ponudu od četiri milona evra je Zvezda odbila, dobili konkurenciju.

- Dobio sam pozive dva engleska premijerligaša, biće mnogo zainteresovanih klubova za njega u zimskom prelaznom roku. Mnogi su već najavili dolazak na meč sa BATE Borisovim - rekao je za Sportski žurnal Boaćijev menadžer Ivica Pavlović.

Ričmond Boaći je ove sezone odigrao 11 utakmica za Crvenu zvezdu, postigao je devet golova i ima tri asistencije. .


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 6 godina

Kada vidim za koliko novaca zapadni klubovi kupuju igrace napadac naseg kluba je najmanje 30 do 40 miliona vredan, sve ispod toga ce ga Zvezda bukvalno dzabe dati. Pozdrav

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija