• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2017

18:52

ZVEZDA BEZ NAJBOLJEG NA JAVOR! Milojević odredio igrače za gostovanje u Ivanjici!

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ NAJBOLJEG NA JAVOR! Milojević odredio igrače za gostovanje u Ivanjici!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 19.00 časova igraju protiv Javora u Ivanjici meč osmog kola Superlige, a poznato je ko će konkurisati za sastav

Trener crveno-belih Vladan Milojević je na put poveo 20 igrača. Na njemu nema Gelora Kange, koji se u petak vratio sa reprezentativne pauze i stručni štab nije želeo da ga izlaže dodatnim naporima, kao ni povređenog Branka Jovičića.

Ostali su u potpunosti su spremni za predstojeći izazov kako bi osvojili tri boda i u pobedničkoj atmosferi sačekali meč u Ligi Evrope protiv BATE Borisova.

Na spisku putnika za Ivanjicu su: Milan Borjan, Damir Kahriman, FilipStojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Damjan Le Talek, Srđan Babić, Milan Rodić, Dušan Anđelković, Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, NemanjaMilić, Slavoljub Srnić, Rikardinjo, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Ričmond Boaći, Aleksandar Pešić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija