• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.09.2017

14:23

POVRATAK U SUPERLIGU! Milojević: Lepo je igrati Evropu, ali domaće prvenstvo je veoma važno!

Crvena zvezda

POVRATAK U SUPERLIGU! Milojević: Lepo je igrati Evropu, ali domaće prvenstvo je veoma važno!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da prvenstvo Srbije mnogo znači njegovim fudbalerima i da moraju što pre da se oporave za utakmicu protiv Voždovca

Zvezda će u nedelju od 17.00 gostovati Voždovcu u 10. kolu Super lige Srbije.

- Treba brzo da se oporavimo od utakmice protiv BATE Borisova, okrećemo se prvenstvu koje nam mnogo znači. Lepo se osećam, ima umora i neprespavanih noći, ali zato je lep ovaj posao - rekao je Milojević na konfereciji za novinare.

Utakmica će se igrati tri dana posle nastupa crveno-belih u prvom kolu grupne faze Lige Evropa, u kom su igrali 1:1 sa ekipom BATE Borisov.

Pomeren trening zbog košarkaša

Trener crveno-belih je čestitao srpskim košarkašima plasman u finale Evropskog prvenstva i poželeo im da osvoje zlatnu medalju.
- Ponosan sam na momke. Očekujem da ćemo uzeti zlato. Pokazalo se šta znači kolektivni duh i snaga. Jedva čekamo finale. Šta god da urade, oni su za nas pobednici - rekao je Milojević.
​On je, na zahtev igrača, pomerio trening u petak kako bi fudbaler Crvene zvezde gledali košarkašku reprezentaciju Srbije u polufinalu.

- Ritam je bio dobar, prava evropska utakmica. Ponosan sam jer smo stvarno vratili Zvezdu tamo gde pripada. Očekujem da će tu i ostati, mnogo, mnogo godina. Zvezda je pokazala da je velik i dostojanstven klub - istakao je trener Zvezde, koji je još jednom pohvalio navijače.

Kada je reč o narednom protivniku Voždovcu, trener Zvezde je rekao da je to ekipa koja igra dobro, što govore i rezultati.

Milojević je kazao da još ne zna u kakvom su stanju njegovi igrači posle Lige Evropa i da će o sastavu znati više nakon poslednjeg treninga.

- Igrači su polako shvatili zahteve i mnogo im je lakše kada znaju šta treba da rade na terenu. Sve utakmice su specifične i moramo dobro da se spremimo - dodao je on.

Voždovac je prošle sezone pobedio Zvezdu pred kraj prvenstva, posle čega su crveno-beli izgubili titulu šampiona.

- Tako se namestilo prošle sezone... Pokazalo se da je to bila prelomna utakmica, ali to je prošlo. Idemo da igramo i ne bih mnogo o tome - poručio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17