• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2017

13:07

ZVEZDIN ZALOG ZA BUDUĆNOST! Joveljić na "Marakani" do 2021. godine!

Crvena zvezda

ZVEZDIN ZALOG ZA BUDUĆNOST! Joveljić na "Marakani" do 2021. godine!

Podeli vest

Jedan od najtalentovanijih srpskih napadača Dejan Joveljić potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštili su crveno-beli

Joveljić je, nakon što je postigao čak 12 golova u osam kola omladinske lige Srbije, među kojima su tri het-trika, prekomandovan u prvi tim, a i dalje nastupa u svom uzrastu.

- Zvezda je pokazala da računa na mene, a ja ću trudom i radom pokazati da je poverenje opravdano. Verujem da me čeka mnogo lepih trenutaka u crveno-belom dresu i spreman sam još mnogo radim kako bih postao prava Zvezdina devetka - rekao je Joveljić.

Joveljić (18) je trenutno treći napadač ekipe Vladana Milojevića, iza Ričmonda Boaćija i Aleksandra Pešića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tako i treba

pre 6 godina

cuvati i brusiti dijamante naseg fudbala.... sve pohvale ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija