• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.09.2017

18:54

(VIDEO) KANGA NAMESTIO NIŠAN ZA NEMCE! Zvezda srušila Vošu i sa vrha ide u Keln!

Crvena zvezda

(VIDEO) KANGA NAMESTIO NIŠAN ZA NEMCE! Zvezda srušila Vošu i sa vrha ide u Keln!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u derbiju 11. kola Superlige pobedili ekipu Vojvodine sa 2:0

Duel na "Marakani" nije opravdao epitet derbija kola, jer je Vojvodina bila nemoćna protiv lidera šampionata.

Beogradski crveno-beli su pobedom nad Vojvodinom potvrdili prvo mesto i sada imaju šest bodova više od Novosađana, koji su eventualnim trijumfom mogli da se izjednače sa domaćinom.

Pobedu su Zvezdi doneli Mičel Donald i Gelor Kanga. Kapiten domaćeg tima je posle dobre akcije mrežu "lala" zatresao u 29. minutu, da bi Kanga u 63. projektilom sa oko 25 metara postavio konačan rezultat.

Ono što bi mogao da bude problem za trenera Zvezde Vladan Milojevića je povreda Milana Rodića, koji je sredinom prvog poluvremena napustio igru.

ZVEZDA - VOJVODINA 2:0 (1:0)

Strelac: Donald u 29. i Kanga u 63. minutu

   

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Nenad Đokić.

ZVEZDA: Supić, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić (od 25. Gobeljić), Donald, Krstičić, Kanga (od 77. Pešić), Srnić, Radonjić (od 70. Adžić), Boaći.

VOJVODINA: Rockov, Lakićević, Saničanin, Antić, Veselinović, Kojašević, Subotić, Vukasović, Jovančić, Avramovski (od 46. Park), Mihajlović (od 64. Jovanović).

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 86'. Prilika za Vojvodinu, ali Park se nije proslavio posle dodavanja Mesarovića.

- 80'. Pokušao je Antić iz slobodnog udarca sa oko 20 metara, ali samo do živog zida.

- 77'. Poslednja izmena u Zvezdi, umesto Kange, na terenu je Aleksandar Pešić.

- 76'. Raspoložen je Donald. Kapiten Zvezde je odapeo sa preko 35 metara, a lopta je otišla pored starive.

- 72'. Pokušao je Donald sa više od 30 metara iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla pored gola.

- 70'. Druga izmena u Zvezdi, umesto Radonjića na terenu je Luka Adžić.

- 63'. GOL! 2:0 za Zvezdu, Kanga je pogodio! Donald je odložio loptu do Kange, koji se nije libio da šutira sa 25 metara, a Rockov ovoga puta nije ništa mogao.

- 61'. Kontra zvezde, Kanga je uposlio Stojkovića koji je imao puno prostora na desnom boku. Usledio je centaršut ka Boaćiju, ali je intervenisao Rockov, a onda je Lakićević izbio loptu ispred Kange.

- 57'. Dobra akcija domaćina, Kanga je centrirao sa desne strane, ali je ispred Srnića loptu u korner izbacio Veselinović.

- 52'. Kanga je odlično šutirao, ali Rockov je ponovo sjajno odbranio.

- 51'. Boaći je bio sebičan! Odličan prodor napadača Zvezde, prevario je Saničanina, ali umesto da doda Kangi koji je bio sam u srcu peterca, on je odlučio da sam završi akciju i pogrešio.

- 46'. Odmah prilika za Vojvodinu, Subotić je ušao u kazneni prostor, šutirao, ali ga je u poslednjem trenutku izblokirao Le Talek.

- Izmena u gostujućem timu na poluvremenu. Umesto Avramovskog na terenu je Park In-Hjok.

Prvo poluvreme:

- 45'. Udarac Subotića sa ivice kaznenog prostora, ali lak plen za Supića.

- 40'. Najbolja prilika za Vojvodinu na utakmici. Kojašević je naleteo na povratnu loptu, šutirao sa desetak metara, ali preko gola.

- 35'. Zvezda u potpunosti kontroliše igru. Domaći igrači drže loptu u svojim nogama i posle gola su spustili ritam igre.

- 29'. GOL! Zvezda vodi 1:0, strelac je Donald! Kontra domaćina, Boaćije je uposlio Donalda koji se ubacio iz drugog plana, a njegov udarac Rockov nije mogao da odbrani.

- 28'. Stativa! Tukao je Kanga, kojem su se osladili udarci iz daljine, ali se isprečila stativa!

- 26'. Veliki promašaj Radonjića! Stojković je centrirao sa desne strane, Radonjić bio u petercu i sa tri metra poslao loptu pored stative.

- 25'. Milan Rodić se povredio i napustio je igru, a umesto njega na terenu je Gobeljić.

- 22'. Ponovo Rockov, koji je veoma raspoložen na ovoj utakmci. Srnić je pokušao sa oko 20 metara, ali golman Vojvodine na mestu.

- 16'. Još jednom Rockov. Ovoga puta golman Vojvodine je istrčao do ivice kaznenog prostora i glavom sprečio Boaćija da primi jedan dubinski pas.

- 14'. Velika prilika za Zvezdu, ali Rockov ne da! Najpre je odbranio udarac Boaćija, a na odbitak je natrčao Rodić, koji je trebalo "samo" da ćušne loptu u mrežu, ali se Rockov koji je bio na zemlji bacio i spasao gol!

- 12'. Gužva pred golom Zvezde. Centrirao je Kojašević, loptu je glavom zakačio Avramovski u pokušaju da asistira, ali je u poslednjem trenutku intervenisao Rodić.

- 5'. Pritisak Zvezde od početka utakmice, ali za sada bez opasnosti po gol Vojvodine. Radonjić je prošao po desnoj strani, ali je njegovo dodavanje presekao Jovančić.

- Na golu Zvezde će na ovoj utakmici biti Nemanja Supić jer su zbog povreda van stroja Milan Borjan i Damir Kahriman. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija