• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.10.2017

07:00

MIROSLAV ĐUKIĆ IMA JOŠ JEDNU ŠANSU! Uprava Partizana opet sastančila sa trenerom!

Crvena zvezda

MIROSLAV ĐUKIĆ IMA JOŠ JEDNU ŠANSU! Uprava Partizana opet sastančila sa trenerom!

Podeli vest

Uprava Partizana pružila je treneru Miroslavu Đukiću još jednu šansu! Čelnici crno-belih ponovo su imali sastanak sa šefom stručnog štaba posle razočaravajućih 0:0 protiv Čukaričkog, ali je odlučeno da Đukić nastavi da radi sa ekipom do daljeg

Prethodno su rukovodioci posle poraza od Dinamo Kijeva (3:2) tražili objašnjenja od Đukića i tad je treneru postavljen ultimatum da obezbedi proleće u Evropi ili će dobiti otkaz.

- Đukić veruje da je ritam utakmica sreda-nedelja uticao na slabije izdanje protiv Čukaričkog, mada je primetno da crno-beli cele sezone igraju veoma loše. On smatra da će naredne dve nedelje pauze zbog reprezentativnih obaveza dobro doći da se ekipa oporavi i uigra - rekao je naš izvor blizak Partizanu i dodao:

- Zato je dobio još jednu šansu od uprave, ali ako se u narednih mesec dana ponovi još jedan kiks kao onaj protiv Čukaričkog, onda će smena trenera biti neminovna - dodao je naš sagovornik.

Remi sa Čukaričkim još više je zaboleo sve u Humskoj zbog činjenice da su propustili priliku da Zvezdi priđu na dva boda zaostatka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

ĐUKIĆ NIŠTA NIJE KRIV. IMA SLABIJI SASTAV NEGO PROŠLE SEZONE A NIJE GA ON PRAVIO.

NENAD Star

pre 6 godina

Nije Dzukic trener takmicar , da zna da napravi taktiku da sacuva prednost od 2:0,da kad ne ide protiv Cukarickog,da motivise,da ide na prekide ili nesto slicno.Potrosio je energiju,deluje usporeno i uspavano bas kao sto igra i njegov tim.Ivan Jovanovic bi bio pravo resenje....\n

gluposti

pre 6 godina

Zasto Zvezda i Partizan, a i ostali klubovi u manjoj meri, u slucaju slabe igre tima, jure trenere? Da li trener treba da da gol? Kako su igraci namestili Ancelotija? Uprava preko igraca moze da smesti treneru, jer Uprava placa igrace, a ne trener. Fudbalska je to mafija. Privatizovati klubove, pa da vidimo da li ce huliganima biti placani troskovi putovanja na utakmice i da li ce biti u Upravi kluba?

maksimovic

pre 6 godina

On je nesposoban trener,to se videlo i u prošlom mandatu, a sada to potvrdjuje iz utakmice u utakmicu.Čovek je u zablubi da ako postavi igru kako je on zamišlja,pobede će doći same po sebi.On ne računa da to protivnik može da pročita i da mu sve padne u vodu,nema reakciju i zato stoji kao kip pored linije,pa čak zaboravi da može da promeni nekog igrača.Jednostavno nije vizionar,nema nerv,anticipaciju,nije prilagodljim na novonastalu situaciju.To je odlika manje inteligentnih ljudi,zato od njega nikad trener.Što se pre suočimo s tim,to bolje po Partizan.

moma

pre 6 godina

Prepisivanje naših trenera od ovih evropskih postaje tragikomično.Kada su Mesi i Ronaldo,rotirani? Nikad.Kod njih zbog velikog broja kvalitetnih i skupih igrača,da bi ih čisto proverili da li su za te klubove ili da ih proslede dalje neki povremeno dobijaju šansu,ali ne umesto Mesija,Ronalda ili Nejmara.Kod nas do sedmog kola su igračima teške noge ,a posle sedmog su umorni.Mladi ljudi,zdravi igraju dve utakmice nedeljno i šta je tu teško?Kada je taj ritam,ako su pripreme bile dobre,manje se trenira(zbog putovanja) i logično je da se na utakmicama daje 100%,znači dva puta nedeljno bi trebalo da budu maksimalno opterećeni,da daju sve od sebe i to bi se svelo na isto,kao da igraju jednom nedeljno,a imaju više jakih treninga,što igrači manje vole nego da igraju utakmice.Mečevi u Ligi Evrope su pokazali da su naši timovi fizički nedorasli tom nivou takmičenja.Posle sjajnih prvih poluvremena i Zvezde i Partizana u drugom katastrofa i nemoć.Srećom Zvezda je uspela da se odbrani i ostvari pobedu,a ovi iz Partizana se vukli po terenu kao da su izašli iz treće smene u rudniku na dubini od 800 m.Gospodo,niste se dobro ili ne znate da se fizički pripremite.Đukić kaže umorna je ekipa u kojoj je igralo šest igrača koji nisu igrali u četvrtak,moguće umorili se od ne igranja.Zorana Milinkovića je rotacija u Novom Pazaru koštala karijere i izgubio je prvenstvo ,a sada to isto radi Đukuć.Onaj ko valja mora da igra,a kad počne slabo da igra sledi šansa za nekog drugog i kraj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija