• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2017

19:11

DONALD NAJAVIO ODLAZAK: Uvek sam bio iskren, ne želim da ostanem u Srbiji!

Crvena zvezda

DONALD NAJAVIO ODLAZAK: Uvek sam bio iskren, ne želim da ostanem u Srbiji!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald istakao je da postoji mogućnost da narednog leta, kada mu istekne ugovor sa crveno-belima napusti "Marakanu"

Donald je u razgovoru za hilandski portal "Votebalzone" otkrio da je dobio ponudu, ali da još nije odlučio da le će je prihvatiti.

- Biće mi potrebno nešto vremena pre nego što donesem odluku. Ja sam čovek sa ambicijama, želim više. Na osnovu igara iz poslednje dve sezone privukao sam interesovanje drugih klubova. Treba samo odabrati trenutak za donošenje prave odluke - rekao Donald.

Stameni vezista je izrastao u jednog od lidera tima koji sa klupe vodi Vladan Milojević i postao je prvi stranac sa kapitenskom trakom.

- Oduvek sam bio iskren, uvek sam govorio da ne želim da ostanem u Srbiji i da imam ambicije. Ali trenutak za odlazak mora da bude pravi - zaključio je Donald.

Holandski vezista je na "Marakanu" stigao u na leto 2015. godine kao pozajmljen igrač Mordovije, a Crvena zvezda je šest meseci kasnije iskoristila klauzulu i otkupila njegov ugovor za 200.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija