• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2017

18:51

MILOJEVIĆ KUPIO "DELIJE" ZA SVA VREMENA! Trener Zvezde otkrio zašto je odbio PAOK!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ KUPIO "DELIJE" ZA SVA VREMENA! Trener Zvezde otkrio zašto je odbio PAOK!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da je letos odbio ponudu grčkog PAOK-a, a razlog je ljubav prema crveno-belima

Crvena zvezda je letos bila vruć krompir, jer je pod vođstvom Miodraga Božiovića u finišu prošle sezone izgubila gotovo već osvojenu titulu.

Milojević je odlučio da prihvati poziv čelnika s "Marakane" i uhvati se u koštac sa onim što nosi trenerska klupa Zvezde.

Ovaj mladi stručnjak je otkrio da je letos odbio ponudu PAOK-a, koji je prethodno raskinuo ugovor sa Vladimirom Ivićem.

- Istina je, nakon što sam završio svoju misiju u Panioniosu bilo je priča o tome da preuzmem PAOK, ali ja sam u tom trenutku već prihvatio poziv Crvene zvezde. Zvezda je moja velika ljubav, u njoj sam igrao i želeo sam da joj se vratim. Poziv PAOK-a je usledio nakon što sam već dao svoje obećanje Zvezdi. Imao sam dosta poziva i iz Grčke i iz inostranstva - istakao je MIlojević a prenosi Mozzartsport.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija