• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

15.10.2017

22:07

ALIMPIJEVIĆ BESAN! Trener Zvezde "poklopio" Dobrića posle utakmice!

Crvena zvezda

ALIMPIJEVIĆ BESAN! Trener Zvezde "poklopio" Dobrića posle utakmice!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je da je Budućnost zasluženo pobedila njegovu ekipu i dodao da se moraju izvući pouke

Zvezda je večeras upisala prvi poraz u regionalnom takmičenju, pošto je u Železniku izgubila od Budućnosti sa 79:75 u 4. kolu regionalnog takmičenja.

- Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobedi. Danas su želeli su više. To se videlo od prvog minuta... Neki nesrećni šutevi im nisu ušli u prvom poluvremenu. Ovo je zaslužena pobeda i čestitam im na tome - rekao je Alimipijević novinarima u Železniku.

Alimpijević je odmah potom "poklopio" Ognjena Dobrića zbog izjave krilnog igrača da su put u Kaunas i umor jedan od razloga dramatičnog pada u igri u trećoj deonici.

Put o kome priča Ognjen apsolutno ne sme da se pomene! Šta ćemo pričati kad sezona odmakne ako već sada pominjemo umor. Nema govora, trebalo je da se pobedi ova utakmcia danas, da bi se stavila tačka na ovaj dobar period iza nas - istakao je trener Zvezde i dodao:

Za ovakav tempo i ritam utakmica potrebno je da se uključi više igrača sa svojim učinkom. Mladi igrači, koji su imali manju minutažu protiv Žalgirisa su trebali danas lakše i bolje da rešavaju neke situacije. Pre svega mislim u odbrani, ni od koga se ne očekuje u napadu da rešava situacije - naglasio je mladi stručnjak.

ANTIĆ PREKORIO SAIGRAČE: Moraju da shvate da igraju za Zvezdu, a ne da misle "to je to"!

Zvezdi je ovo drugi uzastopni poraz u sezoni, nakon što je nedavno takođe u samoj završnici izgubila od Žalgirisa u Evroligi.

- Nije ovo ni prvi ni jedini poraz ovakvog tipa. ABA liga je ujednačena... Na nama je da sprečimo da se ovakve stvari više ne dešavaju - rekao je Alimipijević.

Zvezda je i na ovom meču nastupila bez Nemanje Dangubića, a Alimipijević je kazao da je povremeni reprezentativac dobio "reakciju na avion".

- Trenirao je normalno, ali kada smo putovali za Kaunas, Dangubiću je otekla noga od sletanja i poletanja nakon udarca na utakmici protiv Olimpije - poručio je trener Zvezde.

(FOTO) FELDIN PROMAŠIO POBEDU! Budućnost u Železniku ugasila Zvezdu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Za malo

pre 6 godina

Da je Feldin pogodio, (ko je odlucio da on sutne, to niko ne pita?), ovakve price bi bile smesne. Cemu to? Ali, izgubili zbog lose pdluke trenera, jednostavno, promasis. Nije smak Sveta. Pa svi zele da pobede, zato se i igra. Neko mora da izgubi.

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Sta mi imamo od toga sto je on besan Radonjić bi i od ove ekipe napravio cudo a on bolje da ode dok je vreme.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17