• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

17.10.2017

09:31

ZVEZDA NUDI NOVI UGOVOR MILOJEVIĆU! Terzić: Neka sam upiše cifru!

Crvena zvezda

ZVEZDA NUDI NOVI UGOVOR MILOJEVIĆU! Terzić: Neka sam upiše cifru!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević toliko je oduševio čelnike kluba urađenim za četiri meseca da mu već nude novi ugovor, pošto mu aktuelni ističe na kraju sezone

 

Navijači Zvezde se kunu u trenera koji je na impresivan način uveo klub u Ligu Evrope posle 10 godina i koji je lider na tabeli Superlige, a uprava kluba je već spremila ugovor Milojeviću da produže saradnju.

- Milojević ima blanko ugovor na stolu. Samo neka upiše cifru. Niko nije očekivao da će Zvezda da igra tako odvažno sa svim protivnicima. Šef je taj koji je dao energiju i svoje samopouzdanje prenosi na igrače - rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, za Blic.

On je istakao i kada ga je Vladan Milojević najviše oduševio.

- Nikada neću da zaboravim kako je igračima pred ključni meč sa Krasnodarom na "Marakani" rekao: 'Podavićemo ih'. Iskreno, to je rekao i mi smo ih prebili i nadtrčali - otkrio je Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nedo

pre 6 godina

Kada bih na terenu bili kao na jeziku i hvalama, niko nas na svetu ne bih prevazisao

miga

pre 6 godina

Cisto pro*eravanje cuj da upise sam cifru a klub grca u dugovima ali toje sve na teret drzave Pa nema veze sve ce to narod platiti SRAMNO

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija