• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

18.10.2017

11:16

GRUJIĆ ZNA KAKO SA "TOBDŽIJAMA": Klince udariti po boku! Verujem u Boaćija Magiju, a ako mom bratu Radonji bude dan...

Crvena zvezda

GRUJIĆ ZNA KAKO SA "TOBDŽIJAMA": Klince udariti po boku! Verujem u Boaćija Magiju, a ako mom bratu Radonji bude dan...

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Zvezde Marko Grujić, špijunirao je Arsenal pred meč sa crveno-belima na "Marakani" (četvrtak, 19.00)

U Beogradu najverovatnije neće igrati  Petr Čeh, Kokelan, Beljarin, Aleksia Sančez, Lakazet...ali će klinci koje Arsen Venger polako uvodi u seniorski tim, pokušati da dođu do pobede u Beogradu!

- Ne poznajem Najlsa i Nelsona toliko dobro. Znam da su rođeni 1999. godine i da su skoro debitovali za prvi tim. Radi se o karakterističnim engleskim igračima. Jaki su, brzi, pravi fajteri... Jesu mladi, ali su po fizičkoj spremi seniorski igrači. Dobro, da se ne lažemo nisu preveliki znalci - kazao je za Mozzarsport Grujić.

Arsenal je favorit za osvajanje takmičenja, ali Grujić ističe da crveno-beli ne smeju da uđu u meč sa opterećenjem. 

Znaju oni sve šta treba da rade pred krcatom "Marakanom". Do sada su bili perfektni, neka takvi budu i protiv Arsenala

Marko Grujić, fudbaler Liverpula 

-  Oni su favoriti Liga Evrope. Veliki klub, veliki tim koji stalno igra u eliminacionoj fazi Lige šampiona. Zvezda ne treba da ima veliko opterećenje, šansu za plasman u narednu rundu može da potraži i u drugim mečevima. Ali, daleko od toga da je unapred sve izgubljeno. Ovakve utakmice ispisuju istoriju. Ima i ovaj Arsenal slabijih strana. Loša stvar za Zvezdu je što će u špicu igrati Žiru, zatim Mertezaker i Monreal u odbrani. Nekako mi Holding deluje kao najslabija karika. Najviše sam ga gledao, igrao je protiv Liverpula. Kriv je za par golova. Treba ih udariti po boku. Ipak, su to klinci.

Glavni adut Zvezde mogao bi da bude Nemanja Radonjić.

- Kakav je igrač moj brat Radonja? Kakav igrač... Ima u timu Arsenala mladih momaka koje bi mogli da zgaze i igrači slabije reputacije od Nemanje. Ako mu bude dan, rešavaće ih u pola koraka. Onako kako samo on zna. Uživanje ga je gledati, drago mi je što ga je fudbalska sudbina spojila sa Zvezdom. Želeo je to dugo. Verujem da može to da reši.

Još jedan igrač je Grujićev pik.

- Naravno, da verujem u Boaćija Magiju.

Grujić nije imao posebnu poruku za crveno-bele, kaže da sve znaju. 

Nemam šta ja da ih motivišem. Znaju oni sve šta treba da rade pred krcatom "Marakanom". Do sada su bili perfektni, neka takvi budu i protiv Arsenala - poručio je fudbaler Liverpula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija