• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2017

13:57

TRENER BARSE OČARAN ZVEZDOM! Sito Alonso: Poseban tim, sjajni igrači, neverovatna atmosfera!

Crvena zvezda

TRENER BARSE OČARAN ZVEZDOM! Sito Alonso: Poseban tim, sjajni igrači, neverovatna atmosfera!

Podeli vest

Trener košarkaša Barselone Sito Alonso smatra da će njegovim igračima protiv Crvene zevzde biti veoma teško u paklenoj atmosferi koju prave "delije"

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 19 časova čekaju Barselonu u 2. kolu Evrolige, na debiju pred domaćom publikom u ovom takmičenju.

- Čeka nas neizvestan meč, jer ne znamo na koji će način tim reagovati u gostima ekipi kao što je Crvena zvezda. Mnogi igrači ne znaju kakva je atmosfera "Pionira". Toliko je posebna da ne možete da čujete ni himnu Evrolige, imaju veliki broj specijalnih pesama, koji komunikaciju protivničkog tima čine gotovo nemogućom - rekao je trener Barselone Sito Alonso i dodao:

- Domaćin ima nekoliko sjajnih igrača, poput Lazića, Ročestija ili Lesora, koji mogu da zabeleže spektakulrne nastupe. Moramo da dobro da odradimo svoj posao, potrebna nam je dobra komunikacija u odbrani, kao i da budemo pametni u napadu - poručio je trener španskog giganta.

Anketa

On je podsetio da crveno-beli godinama unazad igraju odlično i da će ove sezone motiv više biti fajnal-for, koji će se igrati u Beogradu.

Crvena zvezda ove sezone ima fajnal-for Evrolige u Beogradu. Potrudili su se da dobro iskombinuju domaće i strane igrače, a ta mešavina ih čini opasnim timom. Oni u ogromnoj meri zavise od dobijenih utakmica kod kuće, što je bio slučaj i prošle sezone kada su snažnom odbranom ostavljali mnoge rivale sa smešnim učinkom. Igrali su vrlo dobro, imaju izuzetan odbrambeni sistem koji im je omogućio da budu među osam najboljih ekipa tokom većeg dela prošle sezone - objasnio je Alonso i potom do tančina "secirao" crveno-bele, koji su znatno promenili tim u odnosu na prošlu sezonu:

Dosta su različiti visoki igrači, sa Kuzmićem u timu je bila drugačija situacija. Kuzmić je zastrašivao svojim fizičkim pristupom i svojom postavkom, dok sadašnji centar (verovatno se misli na Lesora) nije toliko visok, ali skače kao zver! Uglavnom igraju sa visokim četvortkama, a naše nisu baš toliko krupne, pa možemo imati problema na nosom postu. Ali Lazić je srce tima, kada su na visokom niovou, mogu svakoga da pobede, a za to su bili spremni i u Kaunasu, kada su propustili šut za pobedu - zaključio je Alonso.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17