• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2017

19:55

SJAJNA VEST ZA CRVENU ZVEZDU! "Gasprom" ostaje sponzor srpskog velikana!

Crvena zvezda

SJAJNA VEST ZA CRVENU ZVEZDU! "Gasprom" ostaje sponzor srpskog velikana!

Podeli vest

Sjajna vest stigla je danas sa "Marakane" za Crvenu zvezdu i sve zvezdaše - ruski Gasprom ostaće i u narednom periodu generalni sponzor kluba

 

 

U poseti Zvezdi bio je danas Aleksandar Djukov, generalni direktor "Gasprom njefta", koji je tokom prilikom izjavio da je ruska kompanija jako zadovoljn napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa.

Djukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope.

Kako stoju u saopštenju crveno-belih, tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta.

Gosti iz Rusije su posetili muzej kluba, u kome su pored pehara evropskog šampiona, pažnju  Djukova  privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina "Marakani". 

Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija