• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

24.10.2017

17:14

"DELIJE" SU OVO JEDVA ČEKALE! Gelor Kanga uskoro potpisuje novi ugovor sa Zvezdom!

Crvena zvezda

"DELIJE" SU OVO JEDVA ČEKALE! Gelor Kanga uskoro potpisuje novi ugovor sa Zvezdom!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde postigli su dogovor sa Gelorom Kangom oko produžetka ugovora

Kangi narednog juna ističe ugovor sa liderom Superlige. Crveno-belima je zbog toga bio prioritet da dogovore produženje saradnje, iako su imali ponudu od dva miliona evra od Osmanlija, kako Gabonac već u decembru ne bi mogao da potpiše predugovor sa nekim od zainteresovanih klubova, a potom napusti na "Marakanu" bez obeštećenja.

Kako piše Mozzarstport na "Marakani" se nadaju da bi neposredno pre puta u London na duel sa Arsenalom trebalo da padne potpis sa Kangom. Prema nezvaničnim informacijama rukovodstvo kluba je postiglo dogovor sa Kangom i njegovim menadžerskim timom. Generalni direktor Zvezdan Terzić je početkom septembra putovao u Pariz kako bi razgovarao sa Kanginim zastupnicima, a zatim su oni uživo posmatrali duel na Marakani protiv Arsenala. 

Kanga je među najplaćenijim igračima Zvezde, godišnje inkasira oko 450.000 evra, a novi ugovor značio bi i revidiranje finansijskih uslova. Gabonac bi trebalo da dobije pojačan ugovor na još godinu ili dve.

- Tačno je da smo na dobrom putu da sa Gelorom Kangom potpišemo novi ugovor. Verujem da će se to desiti u najskorije vreme. Trebalo je da to već i zvanično završimo - potvrdio je za Mozzartsport Mitar Mrkela.

Ove sezone Gabonac je za Crvenu zvezdu odigrao 17 mečeva i postigao četiri gola. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 6 godina

Iskreno sumnjam da će potpisati. Da smo toliko platili Kataia fde bi nam bio kraj

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija