• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

25.10.2017

09:18

PLAVŠIĆ STAO UZ LE TALEKA: I mene su povredili igrači Mladosti!

Crvena zvezda

PLAVŠIĆ STAO UZ LE TALEKA: I mene su povredili igrači Mladosti!

Podeli vest

Srđan Plavšić, bivši igrač Crvene zvezde, podržao je bivšeg saigrača Demijana le Taleka, koji je istakao da je Mladost "seljačka ekipa" jer igraju grubo i hoće da povrede igrače


Srđan Plavšić se setio kako su njega povredili igrači Mladosti, tačnije Radomir Milosavljević.

- Nikada taj start i tu utakmicu neću zaboraviti. Prvi put sam se zabrinuo za svoju karijeru. Start je bio sa dve noge, direktno na zglob, loptu nije ni gledao. Posle utakmice njihov trener Nenad Milovanović je rekao da se njegov igrač okliznuo. Cenio sam ga kao čoveka i stručnjaka do tog trenutka. Shvatam, branio je svog igrača, ali izjava da se Milosavljević okliznuo bila je užasna. Ne treba zaboraviti da je tada dobio drugi žuti, iako je start bio za direktan crveni karton. Mada, meni je u tom trenutku bilo bitno samo zdravlje i da se što pre vratim na teren - kazao je za Kurir Plavšić.

Le Talek je bio izuzetno besan posle utakmice sa Lučancima, čak je izjavio da je Mladost "seljačka ekipa", i da bi "ubio" Vladimira Radivojevića.

- Poznajem dobro Le Taleka, igrali smo zajedno u Zvezdi. Miran je čovek i nije igrač koji brzo plane. Znam da ima problema s tim ramenom odranije. Verovatno se uplašio da nije ozbiljna povreda, pa je tako reagovao. Ne osuđujem ga, samo on zna šta mu je prošlo kroz glavu u tom trenutku. A to da bi ga ubio, nije mislio u bukvalnom smislu, to svi znamo - kazao je Plavšić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dimitrije

pre 6 godina

Jesu ovi fudbaleri manekeni, pi....e, sta ocekuje, misle!!\nSamo zato sto su u CZ/Partizanu da im se sklanjaju svi s? puta, aloooo..\nSudija je tu da odlucuje..\nDa imam vlast, mogucnost, bila bi ta dva nasa kluba najveca u najmanji rang tamicenja vraceni!!\nInace sam pristalica jednog ta dva kluba, ali je strasno sta su postali, a 30 godina inace pratim fudbal!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija