• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2017

19:56

(VIDEO) SA PENALA JEDAN, TRI BODA VREDAN! Zvezda se mučila, ali pobedila Spartak na "Marakani"

Crvena zvezda

(VIDEO) SA PENALA JEDAN, TRI BODA VREDAN! Zvezda se mučila, ali pobedila Spartak na "Marakani"

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novu pobedu u Superligi, pošto su u odloženom meču 9. kola savladali Spartak na "Marakani" - 1:0

Jedini gol na utakmici postignut je iz penala u 21. minutu. Boaći je oboren u šesnaestercu Spartaka, a isti igrač je preuzeo odgovornost, šutirao sa 11 metara i pogodio za 1:0.

Brojne sudijske greške, na obe strane, obeležile su utakmicu, ali rezultat se do kraja meča nije menjao.

Spartak je igrao otvoreno, tražio šansu da se izjednači, imao dve-tri dobre prilike, ipak bez konkretnog učinka.

Zvezda je delovala umorno na terenu, pogotovo što je trener Milojević poslao u igru gotovo najjači sastav, ali najvažnije za crveno-bele je da je udarena nova "recka" i da ostaju na vrhu sa četiri boda prednosti u odnosu na večitog rivala Partizana.

pub

CRVENA ZVEZDA - SPARTAK 1:0 (1:0)

Strelac: Boaći iz penala u 21. minutu.

Stadion: "Rajko Mitić". Gledalaca: 4.142. Sudija: Dragan Čolović.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković (od 50. Srnić), Le Talek, Babić, Rodić, Donald, Krstičić, Gobeljić, Kanga (od 67. Pešić), Radonjić, Boaći (od 90. Milijaš).

SPARTAK: Ostojić, Stojković, Ćalasan (od 46. Kerkez), Radovanović, Hajdin, Šimura, Jočić, Čečarić, Nikolić, Savković, Ivanović.

TOK MEČA: 

90'. Poslednja izmena u Zvezdi: umesto Boaćija u igri je Milijaš.

85'. Levi bek Spartaka Hajdin je pao u kaznenom prostoru Zvezde, a sudija Čolović mu je pokazao za to žuti karton.

80'. Umalo gol za Zvezdu! Natrčao je Srnić na ivici šesnaesterca na odbitak, odmah šutirao, a lopta je zamalo prošla pored stative.

76'. Fenomenalan prodor Nemanje Radonjića po levoj strani, prošao je dvojicu igrača gostujućeg tima, došao do 10-11 metara od gola Spartaka iskosa i umesto da proigra nekog saigrača, odlučio se na šut i promašio.

74'. Centaršut Gobeljića, skok i šut glavom Pešića, ali lopta odlazi daleko od gola Spartaka.

73'. Ne predaju se gosti, Spartak sve opasnije napada, pokušava da dođe do gola, do boda...

67'. Izmena u Zvezdi: Izlazi Gelor Kanga, a ulazi Aleksandar Pešić.

Starsportphoto©

62'. Vihorna kontra Spartaka, Čečarić je dobio loptu, ušao u šesnaesterac Zvezde i odmah se odlučio na šut, ali pravo u Borjana.

60'. ZICER za Zvezdu! Igrači Spartaka su izgubili loptu na svojoj polovini, ona je došla do Kange, koji je odmah pogurao napred za Boaćija, on je izašao sam ispred golmana Spartaka, ali dok se nameštao, stigao ga je s leđa Radovanović i izbacio loptu u korner!

- Zvaničan podatak: 4.142 navijača gledaju ovu utakmicu.

57'. NOVA šansa za Spartak! Sjajno je Ivanović proigrao Savkovića, koji je uleteo u šesnaesterac Zvezde i tukao u spoljni deo mreže!

53'. NAJBOLJA šansa za Spartak! Ivanović je sa ivice šesnaesterca poslao centaršut na drugu stativu, gde se ubacio Savković i zakasnio za koji centimetar da je pošalje u gol!

50'. Žali se na povredu Filip Stojković i mora da izađe iz igre, a umesto njega ulazi Slavoljub Srnić.

Starsportphoto©

Kraj prvog poluvremena.

43'. Oprobao se Mile Savković, lopta je završila u rukama Milana Borjana.

40'. Kakav pas Nenada Krstičića! Sa 35 metara od gola poslao je loptu kroz odbranu Subotičana pravo na nogu zahuktalom Rodiću, ali njegov udarac je izblokiran.

37'. Mogla je to da bude velika šansa za Spartak. Ivanović je ušao u šesnaesterac Zvezde, krenuli su na njega Le Talek i Babić, a potpuno sam na drugoj strani bio je Savković. Da ga je Ivanović video i poslao loptu, bila bi to stopostotna šansa, ali on se spetljao i izgubio loptu.

33'. Maestralna akcija Zvezde! Kanga je poslao loptu u prazan prostor Radonjiću, koji je izašao sam na golmana Spartaka, a onda je nesebično uposlio Boaćija, koji je bio u - ofsajdu!

Međutim, snimak pokazuje da je gol bio regularan! Velika greška sudije!

30'. ODLIČNA šansa za Zvezdu! Najpre je Radonjić bio u prilici, ali ga je izblokirao golman Spartaka Ostojić, koji je bio na 25 metara od svog gola, a onda je Kanga pokušao da ga lobuje, da pogodi praznu mrežu, ali je poslao loptu preko prečke!

26'. Akcija Šimure i Hajdina, ali prejak pas, koji levi bek Spartaka nije uspeo lepo da prihvati u šesnaestercu Zvezde.

21'. PENAL za Crvenu zvezdu! Radovanović je startovao na Boaćija, napadač Zvezde je pao, a sudija je pokazao na belu tačku!

SIGURAN je Boaći, Zvezda vodi 1:0.

19'. Šut Gelora Kange sa 16 metara, po sredini gola, Ostojić još jednom siguran.

17'. Napad Zvezde završen je udarcem Radonjića, ali je Ostojić odbranio bez problema.

14'. Ponovo Krstičić iz slobodnjaka, ovog puta u spoljni deo mreže.

13'. Zapretio je levi bek Spartaka Hajdin udarcem sa 18 metara, ipak daleko od gola.

10'. Slobodan udarac za Zvezdu na nekih 22-23 metra od gola Spartaka zbog igranja rukom, Krstičić je poogodio živi zid.

8'. Velika greška pomoćnog sudije, pokazao je ofsajd ekipi Spartaka kada je Nikolić krenuo prema golu Zvezde, a snimak pokazuje da nedozvoljene pozicije ni izbliza nije bilo.

7'. Slobodan udarac za Spartak, 22-23 metra daleko od gola Zvezde, tukao je Nikolić, ali je Borjan lako odbranio.

2' UMALO AUTOGOL! Le Talek je odigrao povratnu loptu Borjanu, kojem je ona prošla ispod noge. Golman Zvezde je potrčao ka svojoj mreži i uspeo na samoj gol-crti da izbaci loptu u polje!

- Ponovo skromna poseta na "Marakani", najviše je gledalaca na severu... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija