• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.10.2017

16:37

KK CRVENA ZVEZDA: Dezinformišu javnost, nismo delili karte za Makabi!

Crvena zvezda

KK CRVENA ZVEZDA: Dezinformišu javnost, nismo delili karte za Makabi!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda demantovao je glasine da je klub delio besplatne ulaznice za utakmicu protiv Makabija u Evroligi i istakao da crveno-beli nisu organizovano delili karte za svoje utakmice od 2011. godine

Zvezda je, u saopštenju objavljenom na sajtu kluba, navela da najoštrije demantuje glasine pojedinih "proverenih izvora" i takozvanih "botova" na društvenim mrežama u četvrtak uveče o organizovanoj podeli besplatnih karata za meč protiv Makabija.

Utakmici između Zvezde i Makabija koja je odigrana sinoć u Beogradskoj areni prisustvovalo je 8.230 gledalaca, koji su "u velikoj meri pomogli igračima da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje odredjena sredstva prodajom karata".

Klub navodi da je od 2011. godine i dolaska nove uprave, politika po pitanju podele besplatnih ulaznica je ista, odnosno da je "institucija" besplatnih ulaznica je "iskorenjena". 

- Naši navijači znaju da kupovinom ulaznice direktno finansijski pomažu klubu da živi i održava standard koji je već godinama poznat, a to je borba za sve trofeje, jasan sistem po kome klub radi, i transparentno posluje - navodi se u saopštenju.

- Zato nas čudi pokušaj dezinformisanja javnosti sa temom 'besplatna podela karata' i na ovaj način, tako svojstven nekima koji su tu 'praksu' poklanjanja hiljada karata upražnjavali godinama - dodaje se.

Zvezda je, kako se ističe, od 2013. i utakmice Evrolige sa Lokomotivom iz Krasnodara u Areni svojim finansijskim izveštajem i objavljivanjem prihoda i rashoda sa te utakmice, uvela standard koji do tada nije bio upražnjavan.

- Takve utakmice su pre toga nazivale 'praznicima košarke i poklonima gradu i Republici' koji donose čist gubitak. Možda baš zbog prakse koja sada nama pokušava da se pripiše? Zvezda još jednom zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom Areni pomogli igračima da izbore još jedan trijumf, uz razumevanje finansijske situacije i nemogućnosti mnogih da izdvoje novčana sredstva za velike evropske utakmice koje tokom jeseni igraju brojni klubovi našeg sportskog društva - zaključuje se u saopštenju Zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija