• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.10.2017

14:42

DONČIĆ NAJKORISNIJI IGRAČ, Feldin najbolji asistent kola u Evroligi!

Crvena zvezda

DONČIĆ NAJKORISNIJI IGRAČ, Feldin najbolji asistent kola u Evroligi!

Podeli vest

Košarkaš Real Madrida Luka Dončić najkorisniji je igrač četvrtog kola Evrolige, što mu je drugo uzastopno priznanje, saopšteno je danas

 

 


Ovaj 18-godišnji slovenački košarkaš je u trijumfu Reala nad Žalgirisom postigao 28 poena (9/13 iz igre, 4/6 za tri), imao je i devet skokova, uz četiri asistencija za indeks korisnosti od 35.

Iza Dončića našli su se Dešon Tomas iz Makabija sa indeksom korisnosti 31, u košarkaši Zvezde Džejms Feldin i Aleksej Šved iz Himkija sa 26.

Feldin je sa osam asistencija takodje bio i najbolji asistent četvrtog kola Evrolige, zajedno sa Semom van Rosom iz Valensije.

Zvezdin košarkaš je sa Otelom Hanterom bio i najbolji kradljivac lopti u četvrtom kolu Evrolige. Oni su zabeležili po četiri ukradene lopte. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija