• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2017

20:43

DOBRA I LOŠA VEST ZA CRVENO-BELE: Ročesti igra protiv Bamberga, Antić gotovo sigurno ne!

Crvena zvezda

DOBRA I LOŠA VEST ZA CRVENO-BELE: Ročesti igra protiv Bamberga, Antić gotovo sigurno ne!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je izuzetno zadovoljan posle sjajne igre i pobvede nad skopskim MZT (112:73), uprkos tome što su Tejlor Ročesti i Pero Antić dobili slobodno kako bi sanirali povrede

- Višestruko važna utakmica za nas. Da se dobije na ovako dominantan način, da se razigraju neki igrači koji su bili stegnuti u poslednje vreme.  Ovo je 10. utakmica ove sezone i mi i dalje nismo kompletni. Dobra stvar je da smo cele pripreme izneli bez nekoliko igrača, da smo početak sezone igrali bez Dobrića i Lazića, pa bez Dangubića na startu Evrolige, a danas smo se odluču za ovako nešto bez Ročestija i Antića - kazao je  Alimpijević. 

Alimpijević je okrio zašto Ročesti i Antić nisu bili u rosteru i kada se vraćaju na parket.

- Ročesti je dobio udarac koji ne može da mu pogorša stanje i biće u timu protiv Bamberga. Dobio je vreme da se oporavi i sanira povredu. Kako stvari stoje, Pera je već osetio određena zatezanja još protiv Makabija, ali smo odlučili da odigra taj meč, pa da se odmori. On ima povredu koju vuče od Fenera, u pitanju je list, tkivo koje se aktiviralo ponovo. Pitanje je bilo u kojem periodu je trebalo da ga izlečimo na pravi način, mi smo odlučili da to bude sada. Ne mogu da garantujem da će igrati protiv Bamberga, gotovo je izvesno da neće biti u timu. Ali, za derbi je siguran.


DEMONSTRACIJA SILE - "+39" U "PIONIRU"! Zvezda pokosila MZT, ubacila 112 poena!

Alimpijević je posebno pohvalio plejmejkera Nikole Radičevića, njegovu najbolju otkako je letos stigao na Mali Kalemegdan.

To dete koje pokazuje kvalitet. Moram da istaknem da su važni onakvi potezi, gde on ima situaciju da sam reši akciju dvokorakom, ali on se okreće i asistira saigraču za poene i na tome mu čestitam. Odigrao je fantastično. Ovo je primer kako smo hteli da odigramo utakmicu - rekao je Alimpijević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija