• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2017

22:57

(FOTO/VIDEO) BOAĆI PROMAŠIO POBEDU! Zvezda mogla da pokori "Emirate", prečka spasla Arsenal!

Crvena zvezda

(FOTO/VIDEO) BOAĆI PROMAŠIO POBEDU! Zvezda mogla da pokori "Emirate", prečka spasla Arsenal!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u 4. kolu grupe H Lige Evrope odigrali nerešeno bez golova na gostovanju Arsenalu

Mogli su crveno-beli da iz Londona ponesu sva tri boda, a glavni krivac što se to nije desilo je Ričmond Boaći, koji je promašio dve velike prilike.

Mogao je napadač crveno-belih da se proslavi, ali je promašio šansu karijere. Tačnije dve. Najpre je u poslednjem minutu prvog poluvremena, posle dodavanja Kange imao jedan na jedan sa golmanom Arsenala, ali je očajno šutirao.

Drugu priliku imao je u nastavku, kada je opet odlično proigran, ali još jedom nije bio dovoljno koncentrisan, pa je poslao loptu pored gola.

Nije imala Zvezda ni sreće jer je Vujadin Savić pogodio prečku. Štoper crveno-belih je šutirao glavom, a golman Mejsi taman toliko zakačio loptu da ona ne završi u mreži.

Imali su prilike i domaći, a najbolju je propustio Vilšir, kada je Damijan Le Talek sjajnom reakcijom sprečio vezistu Arsenala da postigne gol, izbacivši loptu ispred gol-linije.  

Ekipa Vladana Milojevića sada ima pet bodova i nalazi se na drugom mestu, a u narednom kolu gostuje ekipi BATE Borisova, koja je izgubila od Kelna 5:2.

printscreen

ARSENAL - CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion: "Emirejts". Sudija: Luka Banti (Italija).

ARSENAL: Mejsi, Debiši, Elneni, Holding, Mejtlend-Najls, Kokelan, Vilok, Nelson,  Volkot, Vilšir, Žiru.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić, Krstičić, Donald, Srnić, Kanga (od 70. Milić), Radonjić (od 89. Pešić), Boaći.

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 89'. Poslednja izmena u crveno-belom timu. Radonjića je zameni Pešić.

- 86'. Druga promena u Zvezdi. Umesto Srnića poslednjih nekoliko minuta igraće Račić.

- 81'. Još jedna velika prilika za Boaćija, ali ovo definitivno nije njegovo veče. Opet je bio sam, ali je šutirao pored gola.

- 77'. U talasima napada Arsenal, ali odolevaju crveno-beli

- 70'. Prva izmena u Zvezdi, umesto Kange na terenu je Milić. Kanga je ljut zbog izmene!

- 65'. Kakva intervencija Le Taleka! Vilšir je sa pet metara šutirao, Borjan je već bio savladan, ali spektakularna reakcija Le Taleka, koji je na metar od gola izbacio loptu i spasao siguran pogodak.

- 60'. Gužva u kaznenom prostoru Zvezde, lopta je zakačila Savića u ruku, ali Luka Banti je procenio da nije bilo namere.

- 59'. Pao je Vilšir u kaznenom prostoru posle duela sa Savićem i tražio penal, ali je sudija Banti samo odmahnuo rukom.

Reuters

- 54'. Sjajna intervencija Vujadina Savića! Zaleteo se Nelson prema golu Zvezde, ali je štopr crveno-belih fantastično uklizao i odneo čistu loptu.

- 50'. Na drugoj strani je Srnić zukao iz daljine, ali pravo u Mejsona.

- 47'. Probao je Žiru iz daljine, ali je lopta otišla preko gola.

Prvo poluvreme:

- 45'. Boaći se obrukao! Kanga je fenomenalno proigrao napadača Zvezde, koji se stuštio ka golu Arsenala, ai je očajno šutirao i prilika je otišla u nepovrat!

- 36'. PREČKA! Kakva šteta! Mogla je Zvezda do gola, šutirao je glavom Vujadin Savić, a Mejsi je krajnjim naporom zakačio loptu, taman toliko da lopta ne završi u golu već završi na prečki!

- 34'. U kontri su crveno-beli mogli ozbiljnije da ugroze domaćina, Srnić je zategao sa oko 20 metara, ali je Mejsi odbranio!

- 34'. Vilkok je uposlio Žirua koji je izbio sam pred Borjana, ali je golman Zvezde odbranio!

- 33'. Kontra Zvezde, Srnić je probio po desnoj strani, zavrnuo loptu, ali je Deiši u poslednjem trenutku izbacio u korner ispred Radonjića.

- 25'. Zaledili su se navijači Zvezde jer je Mičel Donald ostao na travi posle duela sa Vilokom, ali je kapiten gostiju posle ukazane pomoći nastavio utakmicu.

Reuters

- 22'. Izabranici trenera Vladana Milojevića ne uspevaju da pređu centar već desetak minuta. Nije Arsenal imao neku izglednu priliku, ali igrači londonskog kluba kontrolišu igru.

- 16'. Pritiska Arenal, ali za sada odoleva odbrana crveno-belih.

- 12'. Kontra crveno-belih, ali Radonjić je upropastio pošto je očajno prihvatio loptu koju je poslao Kanga.

- 10'. Velika prilika za Žirua, koji je šutirao sa 6-7 metara, ali je Borjan odlično odbranio!

- 4'. Prvi opasniji napad Crvene zvezde, Radonjić je ostao sam na levoj strani, pokušao je da uposli Boaćija, ali nije stigla lopta do golgetera crveno-belih.

- Oko 2.000 "delija" prati crveno-bele u Londonu!  Stacionirano je izuzetno blizu terena i njihova pesma se čuje izuzetno glasno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 6 godina

Delijama proradi posebna vrsta nagona za dodvoravanjem kad igraju sa englezima. Fenomenalni su bili u oba meča. Sve će da vas vode kući.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija