• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

02.11.2017

23:38

MILOJEVIĆA SAMO OVO BOLI: Ostaje žal za dve prečke - Boaćijevoj u Beogradu i Vujadinovoj u Londonu!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆA SAMO OVO BOLI: Ostaje žal za dve prečke - Boaćijevoj u Beogradu i Vujadinovoj u Londonu!

Podeli vest

Trener Zvezde Vladan Milojević posle remija na "Emiratima" sa Arsenalom (0:0) priznaje da žali za propuštenim prilikama u Beogradu i Londonu

Negde slična utakmica kao i u Beogradu. Dobro smo se pripremili za obe. U onoj prošloj nam je trebalo da uhvatimo ritam nekih 20 minuta. Ovde smo došli da odigramo odvažno i ispravimo greške. Mogli smo u prvom poluvremenu da rešimo bolje. Ovde igraju ekipe iz Premijer lige, pa ne stvore baš mnogo šansi. Ostaje žal za dve prečke. Boaćijevoj u Beogradu i Vujadinovoj u Londonu. Arsenalu želim da ostvari zacrtane ciljeve - kazao je Milojević posle utakmcie.

Trener Zvezde kaže da je bilo uživanje igrati na Emiratima.

- Igrati u Londonu i na ovako prelepom stadionu je uživanje. Rekao sam već, i Zvezda pripada grupi samog krema evropskih ekipa. Arsenal je i favorit za osvajanje Lige Evrope. Moji igrači rastu iz utakmice u utakmicu. Većini je ovo prvi susret sa evropskim utakmicama. U svakom slučaju je prelep osećaj - kazao je trener Zvezde i dodao da nije video Kanginu reakciju kada ga je izveo iz igre.

Na pitanje da li je očekivao pobedu, Milojević je rekao:

- Pa pravili smo konkretnije šanse u Londonu nego u Beogradu. Arsenal ima odlične golmane. U Beogradu je bio Čeh, jedan od najboljih u Evropi. Ovde je bio mlad i perspektivan golman. Ne volim priče šta bi bilo kad bi bilo.

Keln je pobedio BATE 5:2 što ide u prilog Zvezdi.

- Čuo sam rezultat iz Kelna. Ne razmišljam o tome. Svi su u igri. Keln je Bundesligaš. Ne možete nikad da ih zanemarite. Sa druge strane, BATE je redovan učesnik evropskih takmičenja. Biće zanimljivo do kraja - jasan je bio Milojević.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 6 godina

Milojevicu jeste da nosis naocare da bi izgledao kao intelektualac inace ih nikada ne nosis ili bar retko kada. Nemoj da glumis velikog trenera kada to nisi, nisi ni blizu moras jos da radis i ucis i zato nemas zacim da zalis jel da je Arsenal igrao kompletan a ne sa B timom i da ga interesuje ovo takmicenje nebi se CZ sastavila sa loptom ne budi glup Arsenal je igrao koliko mu treba, a to sto vas Venger hvali to je iz ciste kurtoazije iz pristojnosti i nista vise.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija