• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.11.2017

16:41

ZVEZDA PONOVO UDARA NA PARTIZAN! Mrkela: Bolje nam je bilo u Toletovo vreme!

Crvena zvezda

ZVEZDA PONOVO UDARA NA PARTIZAN! Mrkela: Bolje nam je bilo u Toletovo vreme!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oglasio se posle pobede Partizana protiv Mačve u Šapcu (3:1) i ocenio da je viđena potvrda sprege između crno-belih i FSS

 


Partizan je slavio u Šapcu preokretom u drugom poluvremenu, a odlučujući momenat desio se u 86. minutu posle penala nad Danilom Pantićem.

- Nema potrebe da mi bilo šta komentarišemo. Sve smo rekli prošle nedelje. Današnja utakmica u Šapcu je samo potvrda da je sprega FSS i Partizana mnogo snažija nego što su mnogi mislili. Crvena zvezda je bolji tretman u FSS imala u vreme Tomislava Karadžića nego danas - izjavio je Mrkela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 6 godina

Pomislio sam da u Zvezdi ima i "normalnih" clanova uprave i odmah demanti. A penal protiv Radnickog, pre par minuta, preslikan onaj iz Sapca. Pao covek i telom, nesvesno, omeo napadaca. Sta je tu u sprezi sa nekim? Svasta vam se prividja, umesto da igrate fudbal. Pa Arsenal je igrao sa drugim timom, Radnicki sa drugim timom....Da li je to regularno?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija