• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2017

17:18

"DELIJE", ULAZNICE ZA "ARMEJCE" OD PONEDELJKA! Na Zvezda - CSKA za 500 dinara!

Crvena zvezda

"DELIJE", ULAZNICE ZA "ARMEJCE" OD PONEDELJKA! Na Zvezda - CSKA za 500 dinara!

Podeli vest

Prodaja karata za meč Crvene zvezde protiv moskovskog CSKA u okviru sedmog kola Evrolige počeće u ponedeljak

Crveno-beli će u narednih 7 dana odigrati čak tri evroligaške utakmice, ali će u centru pažnje biti meč 7. runde protiv višestrukog prvaka Evrope ekipe CSKA koja stiže u "Beogradsku Arenu” u sredu.

Evroliga je susret Crvene zvezde i CSKA proglasila najinteresantnijom u narednoj rundi. Najjefitnije ulaznice koštaće 500 dinara, a najskuplje 15.000 dinara.

Prodaja dnevnih ulaznica za novi spektakl i meč sa Armejcima počeće u ponedeljak (13. novembra)od 10 časova u poslovnicama Eventima. Iz kluba je stigao apel da navijači dođu ranije na tribine, zbog opsežnih kontrola na samom ulazu u Arenu. 

Kapije dvorane biće otvorene u 17 časova. Utakmica Crvena zvezda – CSKA počinje u 19.00 časova. 

kkcrvenazvezda.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija