• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.11.2017

15:21

JOVIČIĆ TRENIRAO POSLE 14 NEDELJA PAUZE: Najteže je iza mene, ali nema straha, uzbuđen sam!

Crvena zvezda

JOVIČIĆ TRENIRAO POSLE 14 NEDELJA PAUZE: Najteže je iza mene, ali nema straha, uzbuđen sam!

Podeli vest

Branko Jovičić se oporavio od povrede metatarzalne kosti koju je početkom avgusta zadobio na prvenstvenom duelu sa Čukaričkim

Četrnaest nedelja nakon što je doživeo tešku povredu Zvezdin vezista u ponedeljak je počeo da trenira.

Bitno je da zaista nemam nikakav strah nakon povrede. Osećam se čak i pomalo uzbuđeno i prisutna je pozitivna trema što sam se vratio ekipi

Branko Jovičić, fudbaler Zvezde

- Dug period, jedan od najtežih u karijeri je iza mene. Danas sam krenuo sa individualnim radom i sa vežbama, kao i sa radom sa loptom. Do petka ću raditi odvojeno od ekipe, a posle ću ući u regularan trenažni proces, pa ćemo videti kada ću ponovo da zaigram. Bitno je da zaista nemam nikakav strah nakon povrede. Osećam se čak i pomalo uzbuđeno i prisutna je pozitivna trema što sam se vratio ekipi – rekao je za sajt kluba Jovičić.

Zvezdin vezista veruje da će naredni period biti izuzetno uspešan za čitavu ekipu.

- Fizički se osećam dobro, nemam bolove i nadam se da će tako i ostati. Sve ovo vreme sam bio optimista, od prvog trenutka kada sam povredio razmišljao sam pozitivno i verovao sam da ću se vratiti još jači. Došao sam u Crvenu zvezdu sa ogromnom željom da igram evropske utakmice i bilo mi je teško sve ovo vreme. Nadam se da je sada ispred mene uspešan period. Sada je najbitnije da se vratim ekipi i da ponovo zaigram – poručio je Jovičić.


ZVEZDA DOBIJA POJAČANJE ZA BATE! Jovičić počeo da trči, mogao bi da zaigra u Borisovu!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gogi

pre 6 godina

Za grobare koji bleje po internetu da Zvezda ima samo par Evropskih trofeja u fudbalu a nemaju pojma o uspesima klubova SDCZ... Ekipno Klubovi SDCZ u Regionu,Evropi i Svetu: Atletika Muskarci: 1 Kup Evropskih Sampiona. Dzudo Muskarci: 1 Evropsko Srebro,1 Evropska Bronza. Fudbal Muskarci: 1 Kup Evropskih Sampiona,1 Interkontinentalni Kup,2 Srednje Evropska Kupa. Hokej Muskarci: 3 Regionalne Bronze. Karate Muskarci: 2 Kupa Evropskih Sampiona,2 Interkontinentalna Kupa,1 Interkontinentalno Srebro,2 Prvenstva Mediterana. Kosarka Muskarci: 1 Kup Pobednika Evropskih Kupova,3 Regionalne Lige. Kosarka Zene: 1 Kup Evropskih Sampiona. Odbojka Zene: 1 Evropsko Srebro,4 Evropske Bronze. Vaterpolo Muskarci: 1 Liga Sampiona,1 Evropski Super Kup. Ukupno: 8 Evropskih Trofeja 3 Interkontinentalna Trofeja 7 Regionalnih Trofeja 2 Evropska Srebra 5 Evropskih Bronzi 3 Regionalne Bronze 1 Interkontinentalno Srebro Sve Ukupno: 29 Plus Ostali Uspesi: Atletika Muskarci: 1 Evropsko Finale,1 Trece Mesto (KES). Atletika Zene: 1 Evropsko Finale,1 Trece Mesto (KES). Fudbal Muskarci: 2 Evropska Finala (UEFA KUP,UEFA SUPERKUP),5 Puta Trece Mesto (3 KES,1 KPK,1KSG). Kosarka Muskarci: 4 Evropska finala (2 KPK,2 Korac Kup),1 Regionalno Finale ABA. Kosarka Zene: 1 Evropsko Finale KES,4 Treca Mesta (2 KES,2 Ronceti Kup),1 Regionalno Finale WABA. Sve Ukupno: 9 Evropskih Finala 11 Puta Trece Mesto u Evropi 2 Regionalna Finala Sve Ukupno Finala+Trece Mesto: 22

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17