• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy

16.11.2017

12:22

PARTIZAN JE DEGENERISAN OD 1993! Čović o "gepekovanju i bambusanju", sponzorima, ko je na silu dolazio do trofeja...

Crvena zvezda

PARTIZAN JE DEGENERISAN OD 1993! Čović o "gepekovanju i bambusanju", sponzorima, ko je na silu dolazio do trofeja...

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, rekao je da je Partizan degenerisan od 1993. godine, kao i da su crno-beli na silu dolazili do trofeja

- Moram da kažem da je Partizan degenerisan od 1993. godine, iskreno vam kažem. To su političari uradili, da ne spominjem sada, laka mu zemlja, Mirka Marjanovića – koji je imao koncepciju da od Partizana napravi "nešto što ne sme da izgubi", u svim sportovima. I, to nije sporno, ali je sve to bilo postavljeno tako da ne postoji Crvena zvezda, a to baš i ne može - rekao je Čović gostujući na televiziji "Happy", prenosi B92. 

Bila je priča oko aparthejda - pogledajte koliko Partizan sada ima mogućnosti i novca. Zaista razmišljamo da promenimo propozicije, da uvedemo dresove sa drugim rukavima da bi Partizani mogli da istaknu sve sponzore

Nebojša Čović, predsednik Zvezde

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana kaže i da njemu ni na kraj pameti nije pomisao da crno-beli ne postoje. 

Ceo taj sistem se nekako uvukao, da bi kasnije samo bio nadograđen. Opet, da ne spominjem imena, mislim da mi u Zvezdi nemamo takva opterećenja, barem ih ja nemam. Uvek ćemo naravno želeti da pobedimo, ali sam ja pre svega za sportsko nadmetanje, a ako je neko bolji od nas neka nas pobedi. Ali, ne ako je bolji tako što će "gepekovati" sudije, što će ih "bambusati" bejzbol palicama, naručivati telefonom delegiranje sudija. To nikada nije 'bilo', da se prosto desilo, nego je permanentno rađeno. Mi se nikada nismo bavili takvim stvarima - ističe Čović. 

On se na kraju još jednom osvrnuo i na 2011. godinu, kada su crveno-beli bili na ivici egsitencije i gašenja, dok je, prema njegovim rečima, sponzorima "bilo zabranjeno da pomažu klub". 

- Zvezda 2011. godine gotovo da nije postojala. To je nedopustivo. Nedopustivo je da zabranite da Zvezda ima bilo kog sponzora. Upravo u tom periodu nismo imali niti jednog sponzora, kada su pojedinci iz Zvezdine uprave išli kod pojedinaca koji su bili značajni u vrhu države, da bi im oni rekli da ne mogu da dobiju sponzore. Zašto? Zato što ste Zvezda! To je nešto što je bilo rađeno u ovoj zemlji, A, sad je bila priča oko aparthejda – pogledajte koliko Partizan sada ima mogućnosti i novca. Zaista razmišljamo da promenimo propozicije, da uvedemo dresove sa drugim rukavima da bi Partizani mogli da istaknu sve sponzore - dodao je prvi čovek Zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 6 godina

Ne mogu da verujem sta ova ...prica .sd cz krade ,otima ,mulja od 45 do danas.

Uroš

pre 6 godina

Krenula kola nizbrdo i odmah aktivira"unapred pripremljen"plan.Mnogo,mnogo,prepreden čovek i nije se sa njim šaliti.Od kad je preuzeo izdahnulu zvezdu,radi intezivno na njenom dizanju i sahranjivanju Partizana.Čim je Partizan uzeo malo vazduha,odmah je smislio nešto da mu izbije disanje.Grobari,oprez sa ovim čovekom,na sve je spreman i ništa mu nije sveto,nikad ne igra samo na jednu loptu,uvek ima nešto iz rukava,tako da je ovo samo prva karta.Neku veliku zlobu je spremio.Videćete narednih dana.......

veljko

pre 6 godina

Kad god Zvezdi krene lose, eto ga ovaj da zatruje narod, ustaljeni sablon, sad ce iz Paritzana da ogovore, i krece prepucavanje, i niko nece vikati Covicu odlazi, svako ve stititi svoje. Taj sistem koristi i Terzic, sad je miran jer Zvezda ima dobre rezultate, ali cim krene lose eto i njega.n

vala jeste

pre 6 godina

kralj! oteo ti tolike pare,i jos ima pristalice! kralj je pravi!!! posle se pitaj kad malo odrastes i pocnes sam da zaradjujes,zasto radis za 30 000!!!!

tosa

pre 6 godina

Ma videlo se sinoć da je tu Partizan umešao svoje prste.

kocazvoca

pre 6 godina

Dakle, ovakav primitivizam se ne sreće u sto godina! Kad pogledam Terzića i Čovića i njihov odnos prema uspesima Partizana, pitam se kako se osećaju sjajne generecije Zvezdinih sportista? Neki od njih, Šekularac, su već rekli šta misle, ali sam siguran da se dobar njih stidi ovakvih ljudi.

Maksa

pre 6 godina

Sta to nije tacno sto je Covic rekao misevi grobarski, a o kakvim vasim uspesima pricate, vi ih nemate. Poceli ste davne 1977 god., kradju u Ljubljani , golom Bjekovica u 97 minutu oteta titula Hajduku, a Sajber, posle Toga Marjanovic, Obilic, Tadic itd, itd.....

branko1

pre 6 godina

Memorija te slabo služi inače bi sigurno spomenuo I Zečevića I čuvenog vlasnika "veterinarskog zavoda",koji je bio predsednik PartizanaSvi su oni isti

ćela

pre 6 godina

Čemu se ti raduješ jado ??? A šta bi preksinoć u kupu "tegi i šećerko" ??

maksimovic

pre 6 godina

Hiljadu puta ponovljena laž,za one koji vole da ih lažu,postaje aksiom.To više govori o takvim ljudima i ja ih iskreno žalim.Ovaj gospodin ima svoju publiku i uvek nanovo pokušava da uvuče ljude iz Partizana u ovaj svoj smetlarnik,kako bi za svoje dnevne potrebe izvlačio benefit.Ja apelujem na ljude iz KK Partizan da ne reaguju,jer će proći kao Vujošević,dobiće bitku na TV,a KK Partizan je izgubio trenažnu halu.Za tu halu je kupljeno zemljište,izdvajana sredstva iz budžeta i na karaju je sve pojela maca.Tako nešto pokušava i sada,isto to radi i Terzić i sigurno imaju neki "unapred pripremljen"plan.

Tole

pre 6 godina

Neznam koji je to naš političar namestio da KK Partizan bude prvak Evrope i to pod sankcijama, bez mogućnosti da utakmice igra u Beogradu. Izgleda da je Čović zbog sada već bolesne mržnje prema Parizanu zaboravio neke vrlo bitne stvari za našu košarku. Stvarno bolesno i jadno.

ćela

pre 6 godina

Doktor za propali jsd kk prošlost !!! Lekić za vatikance !!!!

POPE

pre 6 godina

Ovakvom stanju u sportu su najvise kumovali Partizan i grobari.Jer ako oni nisu prvi onda nista nista nije regularno i nista ne valja a drzava i dalje gura pare u njih kao u bure bez dna ali je to za njih normalno a svi ostali su lopovi.\n

Galileo

pre 6 godina

Dokle vise Covic i Terzic o postenju ? Da nije zalosno bilo bi smesno. Potpuna sizofrenija. Nesto kao kada gledate sebe u ogledalu i obracate se sebi kao poptuno drugoj osobi, kritikujuci je radi cega god...., a da pri tom ni ne pocrvenite, makar onaj Covic u ogledalu.

kajri

pre 6 godina

O kakvoj koncepciji se tu radi ako imate spoljnu liniju od sedam igraca od kojih 5 slovima PET igraca ( RADICEVIC, LE BRANKO, DOBRIC, DANGUBIC I KESELJ) imaju ukupno svi zajedno svih pet igraca 0 (NULA) poena iz igre. Imas pet igraca koji ne mogu do jednog jedinog poena ne samo na ovoj utakmici vec je to koncepcijska stvar( kao oni ce igrati odbranu). O cemu se tu radi trebalo bi pitati onog sa velikom ali zakljucanom torbom. O kakvom strpljenju se prica ako u rosteru od 15 igraca njih 11 nema potencijal da postigne jedan jedini kos za 40min. kosarke. Mozda se misli da treba istrpeti le branka keselja dangubu i ostale da do kraja sezone istreniraju i dodju na kraju sezone u situaciju da postignu jedan kos, pa jedan poen od 11 igraca nije nesto sto bi publika gledala. Javiti DJokovicu da zbog toga nema publike, covek nije upucen.

Vladimir Grobar

pre 6 godina

Izgubi mu Zveuda sinoc , pa zena mu ne da.....

Slave

pre 6 godina

Uvek je bilo strelica, ali ovoga do sada nije bilo. Nayivati sportskog protivnika degenerikom...

nele011

pre 6 godina

...e kad se setim...poceo je u KK Parizanu, pa imao planove sa KK Partizanom, pa zeleo KK Partizan...pa...dosao do...Nikad te niko nece tako mrzeti, kao naj kome si ucinio delo a on ne moze da vrati...Iz dana u dan, sam sve ponosniji sto navijam za Partizan...

stefan jankovic

pre 5 godina

A sta da radimo sa parama sa Kosova i Metohije. Gde su??? Kazi i dokazi. Kafez za takve je raj. Na TV pozivaju gladan narod da uplacuje sms poruke da donira deci Kosova i Metohije, a pokradene pare se i dalje nezna gde su! Ako nisi kriv neka u zatvor ide onaj ko te je optuzio, a pare da se vrate odakle su uzete. Zasto se to ne urad???

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija