• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2017

14:49

SUPERLIGA, PA EVROPA! Pešić: Idemo meč po meč, ali se provuče poneka misao o BATE!

Crvena zvezda

SUPERLIGA, PA EVROPA! Pešić: Idemo meč po meč, ali se provuče poneka misao o BATE!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić kaže da on i njegovi saigrači razmišljaju jedino o predstojećoj utakmici protiv Rada u Superligi Srbije, ali je priznao da se "provuče i neka misao" o meču protiv beloruskog BATE Borisova u Ligi Evrope

Od početka sezone u svim našim izjavama možete pročitati da idemo utakmicu po utakmicu i zaista je tako. Sada nam je svima u glavama jedino susret sa Radom, koji je na program već u subotu. Negde se provuče neka misao i o utakmici u Ligi Evrope koju igramo protiv BATE Borisova, jer je ona možda i odlučujuća u grupnoj fazi - rekao je Pešić za sajt kluba.

Posle dvonedeljne reprezentativne pauze, za vikend se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije. Zvezda će u subotu od 16.00 dočekati Rad u utakmici 17. kola.

Nije bito ko postiže golove

Na meču sa Borcem Pešić je postigao 14. pogodak u sezoni. 
Ovaj tim je počeo odlično, svi smo silno motivisani da ostanemo zabeleženi u Zvezdinoj istoriji sa što većim uspehom iza sebe. Želimo da dočekamo proleće u Evropi i da osvojimo titulu, kao i Kup. Mislim da sa ovakvom grupom igrača i sa odnosom koji svi imamo prema radu možemo daleko da doguramo. Zato zaista nije fraza kada kažem da nije bitno ko daje golove, važno je samo da pobeđujemo - rekao je on.

- Prvenstvo nam je najbitnije, moramo da osvojimo tri boda u gradskom derbiju kako bismo se učvrstili na prvom mestu na tabeli i kako bismo bili korak bliže tituli -rekao je Pešić. 

Crveno-beli meč protiv Rada dočekuju posle ubedljive pobede protiv Borca sa 4:0 u osmini finala Kupa Srbije. Dva gola u Čačku postigao je upravo Pešić. 

- Kod mog prvog gola smo napravili lepu akciju po levoj strani terena, Milić mi je sjajno asistirao. Lako sam poslao loptu na kraju u mrežu. Kod drugog pogotka iz penala sam dosta razmišljao kako da šutnem. Teren je jako loš i da sam jako šutnuo postojala bi opasnost da se okliznem i promačim. Rešio sam da probam na ovaj način i da se nadam najboljem. Sve je na kraju ispalo dobro i drago mi je da je moja ekipa zabeležila novu pobedu i obezbedila sebi mesto u Kupu Srbije na proleće.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija