• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.11.2017

16:22

DOBAR MU BOD, NADA SE POBEDI! Savić: Trijumf u Borisovu nam završava posao!

Crvena zvezda

DOBAR MU BOD, NADA SE POBEDI! Savić: Trijumf u Borisovu nam završava posao!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je danas da je ekipa svesna važnosti utakmice protiv BATE Borisova u kojoj može da obezbedi plasman u narednu fazu Lige Evropa

Svesni smo koliku važnost nosi susret sa BATE Borisovim i nadamo se dobrom rezultatu. Sve osim poraza za nas je povoljan ishod. Ako osvojimo tri boda mislim da bismo rešili pitanje prolaska grupe -  rekao je Savić tri dana pred utakmicu u Belorusiji.

Savić je naveo da je gostovanje u Belorusiji veoma bitno za sve igrače Zvezde i ceo klub, ali da ne želi da kaže da je utakmica ključna.

On je dodao da je BATE "odlična ekipa" koja je jedina protiv Zvezde u Beogradu "pružila zaista ozbiljan otpor". 

Imali su nekoliko ozbiljnih šansi, pogodili dva puta prečku, potom i stativu. Oni su opasni i iz prekida tako da nas sigurno očekuje teška utakmica, ali znamo na šta sve treba da obratimo pažnju i mislim da ćemo ih dobro zatvoriti - kazao je Savić. 

 Crveno-beli do sada na gostovanjima u grupnoj fazi nisu primili gol, a Savić je rekao da veruje da ekipa može tako da nastavi. 

 - To se vidi od početka sezone, igramo kao ekipa i zato i uspevamo veoma često da sačuvamo svoju mrežu. I u Evropi i u prvenstvu smo među timovima koji su primili najmanje golova i nadam se da će statistitika biti podjednako dobra za nas i kada na polusezoni budemo svodili račune. Za tako nešto je potrebno da se branimo i da napadamo zajedno kao ekipa, trebalo bi da budemo maksimalno koncentrisani i da udjemo borbeno u svaki duel, što je od prvog dana karakteristika ove ekipe - rekao je Savić. 

 Zvezda je u prethodnim utakmicama igrala u drugačijoj formaciji od uobičajene sa četiri igrača u odbrani. 

 - Više sam igrao u sistemu sa četiri igrača u poslednjoj liniji i možda mi baš zato više i odgovara. Ipak, mislim da smo se i mi u zadnjoj liniji, a i čitava ekipa, odlično snašli na prethodnim utakmicama u kojima je šef postavio formaciju tako da samo nas trojica u odbrambenoi. Igraćemo kako god odluči naš trener, siguran sam da je tako najbolje - kazao je Zvezdin štoper.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 19.00.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17