• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

23.11.2017

22:24

IVANIĆ SE MALO PRERAČUNAO: Treba nam čudo - da Keln pobedi Zvezdu!

Crvena zvezda

IVANIĆ SE MALO PRERAČUNAO: Treba nam čudo - da Keln pobedi Zvezdu!

Podeli vest

Fudbaler BATE Borisova bio je realan posle meča protiv Zvezde i priznao da su crveno-beli bili bolji, ali se malo preračunao pred poslednje kolo.

BATE je u 5. kolu odigrao bez golova protiv crveno-belih na svom terenu i tako šansu da prezimi u Evropi sveo u domen teorije.

Belorusima je potrebno da pobede Arsenal u Londonu u poslednjem kolu, a da Zvezda i Keln odigraju nerešeno na "Marakani".

Solidna utakmica, Zvezda je bila bolja, imala je konkretnije šanse. Ostaje da se nadamo čudu i pobedimo Arsenal u Londonu. Takođe, moramo i da se nadamo drugom čudu - da Keln pobedi Zvezdu u Beogradu - rekao je Ivanić, koji se očigledno malo preračunao, jer ukoliko Keln slavi u Beogradu, dalje idu Nemci i Arsenal.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine je potom kratko prokomentarisao i spekulacije da bi mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Za sada sam igrač BATE, ne razmišljam o tim pričama da me želi Zvezda - poručio je Ivanić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija