• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

25.11.2017

09:45

KAPITALNO POJAČANJE STIŽE NA "MARAKANU"!? Đuričić: U Zvezdi ako se sve poklopi!

Crvena zvezda

KAPITALNO POJAČANJE STIŽE NA "MARAKANU"!? Đuričić: U Zvezdi ako se sve poklopi!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đuričić istakao je da postoji mogućnost da obuče dres Crvene zvezde, ali da moraju da se slože sve kockice da bi se to desilo

Prethodnih nekoliko prelaznih rokova Filip Đuričić se spominje kao moguće pojačanje Crvene zvezde. Tako je bilo letos, a tako će biti i ove zime.

Niko me iz Zvezde nije kontaktirao. Nikada nije postojala ozbiljna priča da se vratim na "Marakanu". Uvek su to više bile priče bez konkretnih poteza, odnosno razgovora sa mnom - rekao je za Sportski žurnal Đuričić.

Na pitanje šta bi se desilo ukoliko bi poziv stigao, ofanzivni vezista je odgovorio:

Mnogo stvari bi trebalo da se poklopi da bih se vratio u Zvezdu. Svako ima svoju računicu, tako i moj matični klub. Svi znaju koliko volim Zvezdu. Drago mi je da ekipi odlično ide, blizu je šestaestine finala Lige Evrope i na čelu domaćeg šampionata. Zvezda ima veći kvalitet nego prethodnih sezona - istakao je fudbaler Sampdorije.

On je istakao da će na zimu sigurno napustiti klub iz Đenove, iako ima ugovor do kraja sezone.

Ugovor mi ističe na leto, ali dogovorio sam se da već u zimskom prelaznom roku mogu da odem. Klubu takođe odgovara takav epilog jer im ne vredi da me zadržavaju do kraja ugovora kad već nisam u planovima trenera - zaključio je Đuričić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija