• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.11.2017

17:02

(VIDEO) IZ 1 U 2 NA BANOVOM BRDU! Boaći sa dva gola za 10 minuta presudio Čukaričkom!

Crvena zvezda

(VIDEO) IZ 1 U 2 NA BANOVOM BRDU! Boaći sa dva gola za 10 minuta presudio Čukaričkom!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su nakon preokreta pobedili Čukarički na Banovom brdu rezultatom 2:1 u derbiju 18. kola Superlige

Oba pogotka za crveno-bele postigao je Ričmon Boaći, koji je tako stigao do 20. gola u svim takmičenjima ove sezone. "Brđani" su poveli preko Mićina u finišu prvog dela, ali je Boaći za samo desetak minuta preokrenuo rezultat, doneo Zvezdi tri boda, a prekinuo niz Čuke od osam utakmica bez poraza. 

Čukarički je do prednost stigao četiri minuta pre kraja prvog  poluvremena. Mićin je ostao sam u šesnaestercu crveno-belih i nije mu bilo teško da matira nemoćnog golmana Borjana. A  mogao je Čukarički i ubedljivije da vodi. Ovusu se u dva navrata našao u sjajnoj poziciji. Prvu šansu imao je već tokom prvih desetak sekundi igre, kada se stuštio ka golu Zvezde, ali je Borjan istrčao i sačuvao svoju mrežu.

undefinedStarsportphot

Ovusu je pripretio i desetak minuta kasnije, kada je sve počelo lošim prijemom Kange, što su domaćini iskoristili za kontru. Ovusu je ovog puta sa nekoliko metara poslao loptu preko gola. Zvezda je najbolju šansu tokom prvih 45 minuta utakmice imala preko Babića, ali je lopta nakon njegovog šuta iz srca šesnaesterca otišla preko gola.

undefinedStarsportphot

Crveno-beli su vrlo žestoko krenuli u drugo poluvreme, za samo dva minuta imali su dva zicera gosti. Prvo je Pešiću sa dva metra Belić odbanio šut, a potom je Babić upisao još jedan promašaj. Međutim, u 58. je lider Superlige došao do poravnanja rezultata. Jovanović je vukao za dres Pešića koji je pao u petercu Čukaričkog, a sudija Santrač pokazao na belu tačku. Boaći je bio siguran i postigao 19. gol u sezoni. 

Konačan rezultat postavio je drugim golom na utakmici Ričmond Boaći samo desetak minuta kasnije. Sve je krenulo od prekida i Krstičića, Babić je lepo pronašao Boaćija, a ovaj sa nekoliko metara pogodio za 2:1.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija