• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2017

13:01

MILOJEVIĆ KOMANDUJE: Nema umora dok traje borba za titulu!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ KOMANDUJE: Nema umora dok traje borba za titulu!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da zbog velikog broja utakmica ekipa nema dovoljno vremena za trening, ali da je takav život profesionalaca

Nije lako igrati u ovom ritmu, skoro da nemamo vremena za trening, samo oporavak između utakmica. Ali, mi smo profesionalci i trudimo se svaki dan da nadogradimo našu igru - rekao je Milojević na konferenciji za medije. 

 Crveno-beli u sredu u vanrednom 19. kolu Superlige dočekuju Radnik iz Surdulice, što će im biti treća utakmica za šest dana, posle gostovanja BATE-u i Čukaričkom.

Igramo sa ekipom koja dolazi iz negativnog rezultata u prošlom kolu (poraz od Napretka), spoj su iskusnih i mladih igrača predvođeni trenerom (Simo Krunić) koji radi dobar posao. Očekujem tešku utakmicu, kvalitetnu i pozivam navijače da pomognu bez obzira što je radni dan - istakao je Milojević. 

 Na pitanje da li mu se neko od igrača požalio na umor Milojević je rekao: 

 - Igračima ne dam da se žale, ne smeju, to je njihov način života, opredelili su se za to, vole to što rade. Ako se žale onda neka menjaju posao - istakao je Zvezdin trener i dodao da su za njega svi igrači isti, da bi ponekad kada bi mogao svih 25 stavio u tim, a nekad zamenio svih 11. 

 Milojević je rekao i da će se Branko Jovičić vrlo brzo vratiti na teren, ali da neće žuriti jer želi da svede rizik na mininum, isto kao i kada je u pitanju debi supertalentovanog Dejana Joveljića. 

 - Sa Jovičićem ide sve kako treba i to me raduje. Hoću da rizik svedemo na minimum. Očekujem ga brzo, videćemo da li sutra ili na nekoj narednoj utakmici. Isto važi i za Joveljića, hoćemo da "stavimo u vatru" mlade igrače, svi čekamo njegov debi i očekujem da se desi u nekoj od narednih utakmica - rekao je Milojević.

On je dodao da za meč protiv Radnika zbog bolova u leđima ne konkuriše Luka Ilić, ali da se nada "slatkim mukama" jer su spremni Rikardinjo i Nemanja Milić, koji nije igrao na Banovom brdu. 

  Utakmica između Crvene zvezde i Radnika igraće se u sredu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija