• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

29.11.2017

11:27

ZVEZDA NA RIKARDINJU PUKLA 600.000 EVRA! Brazilac će skupo koštati klub sa "Marakane"!

Crvena zvezda

ZVEZDA NA RIKARDINJU PUKLA 600.000 EVRA! Brazilac će skupo koštati klub sa "Marakane"!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde izgubili su 600.000 evra na brazilskom fudbaleru Rikardinju, koji je letos doveden kao kapitalno pojačanje

Ofanzivni vezista je stigao na "Marakanu" kao slobodan igrač, a sa crveno-belima se dogovorio da dobije 300.000 evra za potpisivanje ugovora i još toliku godišnju platu.

Jedina greška
Svi kažu da smo promašili sa Rikardinjom, ali to je jedan promašaj u mnogo pogodaka
Zvezdan Terzić, direktor Zvezde

Pola od prvih 300.000 je dobio odmah, a pola je klub u obavezi da mu isplati do 1. januara 2018. godine. Što se plate tiče, isplaćen mu je dobar deo, a ukoliko budu želeli da raskinu ugovor s njim, čelni ljudi Zvezde najverovatnije će morati da mu isplate sve što mu sleduje do kraja godine.

Osim toga, Rikardinjo je dobio na korišćenje i namešten stan u Beogradu. Za sve to uzvratio je jednim golom u deset utakmica.

Nije u fokusu

Međutim, generalni direktor Zvezdan Terzić istakao je da sad niko u klubu i ne razmišlja o Brazilcu. 

 - Statusi igrača, a među njima i Rikardinja, sad stvarno nisu tema. Imamo utakmicu sa Kelnom koja je važna, imamo derbi, polusezona traje i tek kad to prođe pozabavićemo se statusom fudbalera. Videćemo ko ide, ko ostaje. Zasad ništa ne diramo. Imamo mogo posla trenutno, ne znam šta ću pre- rekao je Terzić za Informer.

Informer

Rikardinjo je letos igrao, mada nije briljirao i svi su čekali kad će da proradi. Zatim se povredio 11. oktobra i pauzirao je sve dosad. Početkom ovog meseca počeo je da trenira, ali i dalje nije bio do kraja spreman. Baš danas (Arena sport 1, 18.00) protiv Radnika na "Marakani" trener Vladan Milojević planira da uvrsti Rikardinja među 18, a pitanje je hoće li dobiti priliku da igra ili će sedeti na klupi.

RIKARDINJOV UČINAK U ZVEZDIUtakmica: 10
Golova: 1
Minuta na terenu: 624

Na slatkim sam mukama jer su spremni i Rikardinjo i Nemanja Milić, koji nije igrao za vikend. Takođe, oporavak Branka Jovičića teče po planu, a videćemo hoće li zaigrati protiv Radnika. Tu je i mladi napadač Dejan Joveljić, čiji će se debi desiti u nekoj od narednih utakmica - objasnio je Milojević.

Briljirao u Šerifu

Utisak je da ljude u Zvezdi ne tangira previše što su dali više od pola miliona evra za igrača koji se zasad uopšte nije isplatio. Brazilac je pre crveno-belih igrao u Šerifu iz Tiraspolja, gde je dao 15 golova i imao 14 asistencija. Sve je ukazivalo na to da bi mogao da pravi razliku, ali mu u Zvezdi jednostavno ne ide.

Vole svi da konstatuju da smo promašili sa Rikardinjom. Ali to je jedan promašaj u mnogo pogodaka. Tu su Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Borjan, Milan Rodić, Branko Jovičić, Nemanja Radonjić... sve igrači sa kojima smo pogodili. Taj prelazni rok je, kad se sve uzme u obzir, bio odličan. Uostalom, možda će i Rikardinjo da proigra - govorio je nedavno Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija