• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2017

20:07

(VIDEO) PEŠIĆ IZREŠETAO RADNIK! Het-trik napadača Zvezde, Jovičić se vratio golom!

Crvena zvezda

(VIDEO) PEŠIĆ IZREŠETAO RADNIK! Het-trik napadača Zvezde, Jovičić se vratio golom!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjoj utakmici 19. kola Superlige ubedljivo pobedili Radnik iz Surdulice sa 5:0

Junak pobede crveno-belih bio je napadač Aleksandar Pešić, koji je postigao het-trik, a prethodno je asistirao Marku Gobeljiću za pogodak, kojim je Zvezda u 10. minutu načela goste.

Potom je Pešić do kraja poluvremena duplirao prednost svog tima, a u nastavku je postigao još dva gola, a pogodio je i stativu.

Napadač Zvezde je došao do 15 golova u Superligi, a ukupno 19 u sezoni u svim takmičenjima.

Utakmicu je obeležio i povratak na teren Branka Jovičića, koji je dva i po meseca odsustvovao zbog povrede. Navijači Zvezde su ovacijama i aplauzom pozdravili borbenog vezistu, a Jovičić im je vratio golom iz penala u nadokandi vremena.

Zvezda sada ima 52 boda, šest više od drugoplasiranog Partizana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija